reklama

Witam
Rano wstalam z bolem glowy:/ ale na szczescie samo minelo;-)
Jugoslawa torcik bedzie standardowy truskawkowy i straciatella;-)
Pyszny;-)
Anuls88 to kiedy bedziesz testowac?
Udany ten twoj mezulek
Miss tak dawno cie niebylo! Stesknilam sie!!
To dobrze ze ciut lepiej sie czujesz! Pij pij kochana choc wiem ze bokiem peenie te picie ci wychodzi...
Tak urodzinki tyle osob ma sie zjawic ze tort 2 kg musze miec;-)
Takie pyszne rzeczy tu opisujecie a ja taka glodna:/ ale jak sobie nie zrobie to obiadu niebede miec;/;/
Wlasnie wracam z pracy jeszcze 2 dni a pozniej wolne;-) tylko w niedziele na nocke:/
Aschlee co tam u Ciebie? Jak coreczka?
A ja sie dowiedzialam ze stan mojego wuja jest kiepski i rozwazaja przeniesienie na OIOM bo zapalenie pluc i oskrzeli ciagle pod tlenem:/
Kuzynka z Klodzka juz lepiej sie poczula ale jeszcze zostanie w szpitalu...
Jazza bede w domku to strzele fote;-) takie wiesz troche zapierdzielanki :-)
A za chwile kupie sobie Air Max marzylan o nich;-)
U mnie dzis rano snieg padal:/

Rano wstalam z bolem glowy:/ ale na szczescie samo minelo;-)
Jugoslawa torcik bedzie standardowy truskawkowy i straciatella;-)
Pyszny;-)
Anuls88 to kiedy bedziesz testowac?
Udany ten twoj mezulek

Miss tak dawno cie niebylo! Stesknilam sie!!
To dobrze ze ciut lepiej sie czujesz! Pij pij kochana choc wiem ze bokiem peenie te picie ci wychodzi...
Tak urodzinki tyle osob ma sie zjawic ze tort 2 kg musze miec;-)
Takie pyszne rzeczy tu opisujecie a ja taka glodna:/ ale jak sobie nie zrobie to obiadu niebede miec;/;/
Wlasnie wracam z pracy jeszcze 2 dni a pozniej wolne;-) tylko w niedziele na nocke:/
Aschlee co tam u Ciebie? Jak coreczka?
A ja sie dowiedzialam ze stan mojego wuja jest kiepski i rozwazaja przeniesienie na OIOM bo zapalenie pluc i oskrzeli ciagle pod tlenem:/
Kuzynka z Klodzka juz lepiej sie poczula ale jeszcze zostanie w szpitalu...
Jazza bede w domku to strzele fote;-) takie wiesz troche zapierdzielanki :-)
A za chwile kupie sobie Air Max marzylan o nich;-)
U mnie dzis rano snieg padal:/
Miss dzis miałam niezły stres, rano wstałam zaaplikować lutke i zobaczyłam plamienie, obudziłam G, pojechaliśmy do szpitala, okazało sie ze z Dzieciątkiem wszystko dobrze, ma 2,7cm, pięknie bijące serduszko i fikał jak to pani dr powiedziała uprawia poranną gimnastykę 
Mdłości mam dalej ale sie z nich cieszę, ogólnie czuje sie dobrze, dzieki a u Ciebie jak?
 a u Ciebie jak?

Mdłości mam dalej ale sie z nich cieszę, ogólnie czuje sie dobrze, dzieki
Jugosława
Fanka BB :)
lux: ja uwielbiam wszelkie zapiekane potrawy, mhmmm! Dorwij samca dorwij  

julia: mniam! Takie połączenie musi smakować pysznie Dobrze, że ból głowy sam przeszedł. Widzę, że szykuje się całkiem spora impreza urodzinowa
 Dobrze, że ból głowy sam przeszedł. Widzę, że szykuje się całkiem spora impreza urodzinowa  Szybko zleci kochana te 2 dni,a niedziela na nocke po imprezie urodzinowej nie będzie taka dotkliwa
 Szybko zleci kochana te 2 dni,a niedziela na nocke po imprezie urodzinowej nie będzie taka dotkliwa  Uuu zdrowia dla wuja. Dobrze, że szybko reagują w tym szpitalu. Może na OIOM mają sprzęt lepszy i w razie czego zareagują, albo mniej ludzi się tam kręci i lepsze warunki do zdrowienia. Czasem tak robią. Mam nadzieję, że wyzdrowieje. Co do butow to o air maxach też marzyłam
 Uuu zdrowia dla wuja. Dobrze, że szybko reagują w tym szpitalu. Może na OIOM mają sprzęt lepszy i w razie czego zareagują, albo mniej ludzi się tam kręci i lepsze warunki do zdrowienia. Czasem tak robią. Mam nadzieję, że wyzdrowieje. Co do butow to o air maxach też marzyłam  Ale jeszcze nie mam :| Może w tym roku...
 Ale jeszcze nie mam :| Może w tym roku...
blair: współczuję stresu. Dobrze, że z fasolką wszystko dobrze. Niedługo wejdziesz w II trymestr i powinno ci się samopoczucie poprawić. Trzymaj się.
Ja już po obiadku. Pogoda taka zmienna, że cieszę się, że nie musze dzisiaj nigdzie wychodzić :| Deszcz, grad, słońce i wiatr na zmianę! Oszaleć można...Oby to zwiastowało zmianę pogody na wiosenną

julia: mniam! Takie połączenie musi smakować pysznie
blair: współczuję stresu. Dobrze, że z fasolką wszystko dobrze. Niedługo wejdziesz w II trymestr i powinno ci się samopoczucie poprawić. Trzymaj się.
Ja już po obiadku. Pogoda taka zmienna, że cieszę się, że nie musze dzisiaj nigdzie wychodzić :| Deszcz, grad, słońce i wiatr na zmianę! Oszaleć można...Oby to zwiastowało zmianę pogody na wiosenną
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Ja jestem z wami caly czas i czytam :-) tylko malo pisze bo za mlodym biegam bo chory.
Jugoslawa
No tez doceniam ze sie staral ;-) mam nadzieje ze pecherzyk ladnie pekl :-) i bedzie niespodziewajka :-) tak trzymaj kolejny raz nie daj sie bez czsgos na pekniecie ale mam nadzieje ze juz nie bedzie to potrzebne &&& wiiosna tuz tuz no!!:-)
Jazza
Poglaskalam go po glowce
 no sie postarali widze z tym pitem-dziady!
 no sie postarali widze z tym pitem-dziady!
Wez mi nie mow o takich pysznosciach!;-)
Lux
Tylko uwazaj zeby samo futerko z niego nie zostalo

Julcia
Ja to mam wrazenie ze non stop jestem bo codzien was czytam :*
:*
No z tym piciem to kosmos. Dopiero 1600ml... a gdzie jeszcze do 3-3'5l
 :O OOto bedziemy sto lat spiewac
:O OOto bedziemy sto lat spiewac  ja zapraszam na barszczyk i lazanki choc wolalabym sie do jazzy wprosic na domowe fastfoody zdrowe
 ja zapraszam na barszczyk i lazanki choc wolalabym sie do jazzy wprosic na domowe fastfoody zdrowe  masz rodzine w klodzku??? O to 40 km ode mnie
 masz rodzine w klodzku??? O to 40 km ode mnie czasem jezdze tam na zakupy do twierdzy :-) zdrowka dla wujka! Air maxy to te z gruba podeszwa profilow zeby poslady pracowaly czy tylko mi sie tak skojarzylo;-)? Ja mysze jakies adidaski zakupic.
 czasem jezdze tam na zakupy do twierdzy :-) zdrowka dla wujka! Air maxy to te z gruba podeszwa profilow zeby poslady pracowaly czy tylko mi sie tak skojarzylo;-)? Ja mysze jakies adidaski zakupic. 
Blair
Wiem o czym mowisz ja caly 1 trymestr plamilam bez kilku dni a w 19 tc mialam krwawienie jak z zarznietej swini . Najwazniejsze ze jest git :-);-) u nas tez ok :-) staram sie tylko nie wysuszyc malej bo wody w dolnej granicy eh. . Ale jakos nadrobimy;-)
Jugoslawa
Matko ale u ciebie pogoda:O ! U mnie slonecznie 5stopni ale pizga jak w kieleckim bbr.
Sie wkurYlam bo mi ktos limuzyne spod nosa gwizdnal z all... ide polowac na inna a jeszcze ide po kubek wody .... zbrzydnie mi i przestane sie myc
 a jeszcze ide po kubek wody .... zbrzydnie mi i przestane sie myc 

Jugoslawa
No tez doceniam ze sie staral ;-) mam nadzieje ze pecherzyk ladnie pekl :-) i bedzie niespodziewajka :-) tak trzymaj kolejny raz nie daj sie bez czsgos na pekniecie ale mam nadzieje ze juz nie bedzie to potrzebne &&& wiiosna tuz tuz no!!:-)
Jazza
Poglaskalam go po glowce

Wez mi nie mow o takich pysznosciach!;-)
Lux
Tylko uwazaj zeby samo futerko z niego nie zostalo

Julcia
Ja to mam wrazenie ze non stop jestem bo codzien was czytam
 :*
:*No z tym piciem to kosmos. Dopiero 1600ml... a gdzie jeszcze do 3-3'5l
 ja zapraszam na barszczyk i lazanki choc wolalabym sie do jazzy wprosic na domowe fastfoody zdrowe
 ja zapraszam na barszczyk i lazanki choc wolalabym sie do jazzy wprosic na domowe fastfoody zdrowe  masz rodzine w klodzku??? O to 40 km ode mnie
 masz rodzine w klodzku??? O to 40 km ode mnieBlair
Wiem o czym mowisz ja caly 1 trymestr plamilam bez kilku dni a w 19 tc mialam krwawienie jak z zarznietej swini . Najwazniejsze ze jest git :-);-) u nas tez ok :-) staram sie tylko nie wysuszyc malej bo wody w dolnej granicy eh. . Ale jakos nadrobimy;-)
Jugoslawa
Matko ale u ciebie pogoda:O ! U mnie slonecznie 5stopni ale pizga jak w kieleckim bbr.
Sie wkurYlam bo mi ktos limuzyne spod nosa gwizdnal z all... ide polowac na inna
reklama

jazza
Fanka BB :)
Lux wyprobuje ten przepis, juz obczailam na internecie, ja jeszcze dodam duzo sera, bo kocham ser zolty  ,  w poprzednim wcieleniu mysza chyba bylam
,  w poprzednim wcieleniu mysza chyba bylam . I sluszenie, ze samiec wymordowany
. I sluszenie, ze samiec wymordowany , ja mojego wymecze dzis wieczorem
, ja mojego wymecze dzis wieczorem
Julia dobrze, ze bol glowy minal , air maxy? tez o nich marze
, air maxy? tez o nich marze  , ja uwielbiam conversy i new balance jeszcze, w zeszlym roku zaserwowalam sobie nowe conversy i new balancy, uwielbiam te buty, a air maxy tez czekaja w kolejce:-). Ehhh jaki pyszny torcik bedziesz miec :-)
, ja uwielbiam conversy i new balance jeszcze, w zeszlym roku zaserwowalam sobie nowe conversy i new balancy, uwielbiam te buty, a air maxy tez czekaja w kolejce:-). Ehhh jaki pyszny torcik bedziesz miec :-)
Blair dobrze, ze szybko zareagowalas i teraz jestes spokojniejsza, rosnijcie nam zdrowo
Missiiss kochana domyslam sie, ze takie przymusowe picie nie jest fajne, trzymaj sie tam kochana i pij ile sie da ;-). A na domowe fastfoody wpraszaj sie, powiedz kiedy i przygotuje moje specjalne bulki . A z tym pitem to mas zracje to dziady, a raczej stado czejenow
. A z tym pitem to mas zracje to dziady, a raczej stado czejenow  .
.
Jugoslawa u nas dzis tez pogoda zwariowana, jestem w biurze i za oknem dzis mialam wszystko slonce, deszcz, snieg, grad, wiatrzysko , czekam jeszcze na latajacy spodek
, czekam jeszcze na latajacy spodek
Zaraz wychodze s pracy, ide sie naszykowac

,  w poprzednim wcieleniu mysza chyba bylam
,  w poprzednim wcieleniu mysza chyba bylam . I sluszenie, ze samiec wymordowany
. I sluszenie, ze samiec wymordowany , ja mojego wymecze dzis wieczorem
, ja mojego wymecze dzis wieczorem
Julia dobrze, ze bol glowy minal
 , air maxy? tez o nich marze
, air maxy? tez o nich marze  , ja uwielbiam conversy i new balance jeszcze, w zeszlym roku zaserwowalam sobie nowe conversy i new balancy, uwielbiam te buty, a air maxy tez czekaja w kolejce:-). Ehhh jaki pyszny torcik bedziesz miec :-)
, ja uwielbiam conversy i new balance jeszcze, w zeszlym roku zaserwowalam sobie nowe conversy i new balancy, uwielbiam te buty, a air maxy tez czekaja w kolejce:-). Ehhh jaki pyszny torcik bedziesz miec :-)Blair dobrze, ze szybko zareagowalas i teraz jestes spokojniejsza, rosnijcie nam zdrowo

Missiiss kochana domyslam sie, ze takie przymusowe picie nie jest fajne, trzymaj sie tam kochana i pij ile sie da ;-). A na domowe fastfoody wpraszaj sie, powiedz kiedy i przygotuje moje specjalne bulki
 . A z tym pitem to mas zracje to dziady, a raczej stado czejenow
. A z tym pitem to mas zracje to dziady, a raczej stado czejenow  .
.Jugoslawa u nas dzis tez pogoda zwariowana, jestem w biurze i za oknem dzis mialam wszystko slonce, deszcz, snieg, grad, wiatrzysko
Zaraz wychodze s pracy, ide sie naszykowac