reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

julia: co do spodni to ja też często się zastanawiam czy wziąć taki akurat rozmiar co jest lekko przyciasny czy nieco większe. I zwykle biorę większe, a potem się denrwuje, że się trochę rozeszły i są za duże :| No ale tak to jest z jeansami :D Oby cię brzuchol nie bolał mimo tych skrzepów. Ja też ostatni @ miałam taki mocno skrzepowy :/ I też dawno tak nie miałam. Może to dobry znak ;) Do 14 już blisko. O kurde :/ Nieźle z tą odrą :/ Ostatnio w telewizji było dużo właśnie na temat zachorowań w Niemczech.

lux: kuruj chłopa :) Teraz to tak że człowieka nagle atakuje gardło, nos, kaszel...ale już niedługo zmieni się pogoda i będzie lepiej :) Pewnie lada dzień kreseczki ciemne będą na teście owu. I do dzieła :D:D:D

anula: no no no niezły poranek dziasiaj miałaś ;) A z dotacjami to tak czasem piszą, że człowiekowi trudno zrozumieć o co chodzi :| Takie plany na niedzielę to w sam raz ;D Pełen relaks kochana ;)

Ja od rana przy garach stałam, żeby nagotować jedzenia na nadchodzący tydzień. I zrobiłam mięsko w sosie grzybowym ze szczypiorkiem i kotlety z sezamowej panierce. A do tego wymiennie będą ziemniaczki, kopytka i ryż. No i jakieś surówki zrobię, ale to już na bieżąco...seler z jabłkiem, marchewka z jabłkiem i takie tam ;)
Dzisiaj okropny wiatr wieje...mało okien nie powyrywa :/ Szkoda, bo na spacer miałam chęć wyjść po obiedzie. Może jeszcze przestanie, albo chociaż ucichnie.
U mnie 16dc. Jajniki się wyciszyły.

Udanego dnia ;)

reklama
Jula współczuję @ - nie nawidze ....

Jugoslawa noo właśnie tak piszą ze człowiek głupieje ... no ale czego nie zrozumialam to dopytalam...czekam na odpowiedz; pewnie jutro ....
No wczoraj strasznie brzucho bolal jak na @ może trochę inaczej .... ale dyskomfort był ... po czym przytulanko było wieczorem i mezu mowi ze jakas po zamykana jestem i ze dziwnie jakoś .... ja wczoraj oczywiście jak brzucho dawal znac to badanko podwozia strzelilam a tam faktycznie jak beton .... i sluzu w cholerę ale juz nie plodny .... cos mi swita ze ovu byla w czwartek .... bo wtedy mega szakaly jaja i sluz książkowy .... w środę ide do gina i da luteine jakby co no i zajrzymy co tam.... Poza tym dziś lagodniej ....

Ale się nagotowalas .... ja musze do sklepu jechać i zatankowac auto bo jutro do pracy nie dojadę ;-)

anula: ja też nie znoszę mieć @ :/ Straszny dyskomfort :/ Co do auta to też będę musiała niedługo zatankować. Wczoraj myjnię odwiedziliśmy i autko się pięknie błyszczy ;) Wstyd mi już było nim jeździć bo takie było brudne ;) Ty do gina w środę, a ja w czwartek :) Rano przed wizytą strzelę sobie PRL i progesteron, bo mam skierowanie. Szkoda, że nie uda się tak, żeby od razu z wynikami do niego iść, no ale 20 dc wtedy wypada, więc dobrze. Chyba, że będzie mi pasować i podjadę 19dc, bo tak tez można.

Ostatnia edycja:
Anula moj maz dzis na obiadek tez serwuje frytki i rybke mniam mniam;-)

Jugoslawa juz lepiej sie czuje, plecy juz tak niebola...
Spodnie jednak zostawiam;-)

Czas w pracy mi zlecial;-)

Super czesc kasy teraz dostane do dodatkow wpadlo mi mi dzis ponad 200zl wiec radocha jest;-)

Anula fajnie jak ma sie czasem tak luzny dzien i z niczym nietrzeba sie spieszyc;-)
A teraz ladnie &&&& zaciskam,

Ja juz jade do domku;-)

Jula dobrze ze jest znosnie ;-)

Tez musze pomyśleć o zakupach ubraniowych zawsze to humor poprawia ;-)

Widze ze spokój niedzielny tu ....
Polezalam,pies mnie wkurza ... zwial ogródka, podkop brudas zrobił .... nie dość ze cały czarny latał to włamał się sasiadce do ogrodka i jej kota przyfilowal i wystartował jeh całe okno balkonowe bo postanowił ze sobie poszczeka i kota pozaczepia -osioł .... domyc go nie moglam i łeb mial czarny wiec misja coby to umyć i nie zalać dziadowi uszu ....grr

CHETNIE ODDAM .... DORZUCĘ GRATIST !

KTÓRAŚ CHĘTNA ?

chociaż na weekend ...... plisssss .....

Oczywiście musiałam ponownie odkurzac i podłogi myc .....

Kurcze czy ja nie mogę raz dziennie sprzatac ?

Zaraz zapodam sobie kąpiel w wannie oo !

Maetwie się o Aschle .... Ktoras ma kontakt z nią ,?

Wiecie co .... jakby 3 dzień po ovu a ja czuję że się udało ... nie umiem tego wytłumaczyć ..... i podbrzusze tak dziwnie się odzywa i cyc dzisiaj pełny -glupie wiem .... no ale .... moze sie nakrecam albo co .... ale na dzień dzisiejszy tak mam ....

Wygadalam się i idę do łazienki .....

OdraZu mi lepiej .....

reklama
Do góry