reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula88 ale miałam nosa zeby zajrzeć ;) jestem aktualnie u Rodziców na weekend i zrobiłam sobie badania i jestem mega happy bo Tsh spadło mi w ciazy do 1,07 ;) morfologia i mocz w normie ;) ale jeśli waga Rodzicow dobrze działa to w miesiąc jestem 3kg na minusie, ale brzusio rośnie ;) ja sie czuje w miarę dobrze, choć młody powoduje spore mdłości, podglądamy Go za trzy tygodnie i juz sie nie mogę doczekać. G wrócił do dawnego zachowania i znów jest cudowny ;) oby tak zostało ;)
I chyba tyle u mnie...

Trzymam wciąż za Was mocno kciuki ;) staram sie czasem zajrzeć, ale po powrocie z pracy padam do wyrka i nie mam siły na nic ;p

reklama
julia: los lubi płatać figle więc w kwestii @ jeszcze wszystko możliwe ;) A to, że kupiłaś spodnie to tylko kusi, żeby było przewrotnie :D

missiiss: kochana to już 7 miesiąc i pewnie będzie coraz gorzej w tej kwestii. No ale już nieługo ;) Odpoczniesz i powinno przejść. Trzymaj się.

blair: same dobre wieści u ciebie, i dobrze, tak trzymaj ;) Udanego pobytu u rodziców :)

Dobrej nocy dziewczyny ;)

Witam

Ja wlasnie do pracy lece

Anula wiec wstalam i zaczelam lekko plamic na rozowo...zobaczymy, sadze ze sie rozkreci ale najgorsze ze w pracy:/

Blair to dobre wiesci przynosisz;-)
Super ze sie zaczelo ukladac u Was!!! Kibicuje ci;-)

Jugoslawa narazie metek nie sciagam ze spodni;-) musze sie zastanowic czy niekupic wiekszy rozmiar...ale w sumie on ma wciagac wiec chyba dobry rozmiar...tak to jest gdy sie z mezem jedzie na zakupy;-)

Wogole zasnac wczoraj niemoglam, ale na szczescie tak zle sie nie wstawalo;-) dam rade o 14.15 koncze prace, i mam nadzieje ze brzucho niebedzie mnie napieprzac!!!

Julia zależy kiedy stary dostał te mandaty. I proponuje przy lepszych finansowo miesiącach splacic choć cześć, bo wejdzie Wam potem skarbówka i komornik. Ja tak miałam, że dostałam pismo ze skarbówki i żarty się skończyły. Musiałam zapłacić i stowka poszła.

Jula i jak brzucho ?
A ja jeszcze w łóżku .... mężu rano przytulanko zafundowal .... żyć nie umierać ....

Jezuuu jutro do pracy .... ehh ... ale poczytalam wczoraj o Dotacjach unijnych .... dzisiaj tez się zaglebie w temacie bo jakoś tak piszą na okretke zamiast prosto hehe w każdy razie dzialam w temacie. ..

Planów na DZIŚ brak ... tzn nic specjalnego ....

Haa mezu kawę do łóżka zapodal ;-)

reklama
Do góry