Jugosława
Fanka BB :)
Witajcie, 
jazza: ooooo szkoda, że nutelli już nie mam (TŻ zjadł całą) to zrobiłabym danie, które zawsze mi humor poprawia tj. gofry/naleśniki z nutellą i bananami A m&msy uwielbiam, zwłaszcza obgryzać ich skórkę, a później zajadać się środkiem
 A m&msy uwielbiam, zwłaszcza obgryzać ich skórkę, a później zajadać się środkiem  Widze, że chyba większość z nas ma podobnie z tymi wózkami i emocjami jakie się pojawiają. Masz rację, trzeba odganiać smutne myśli.
 Widze, że chyba większość z nas ma podobnie z tymi wózkami i emocjami jakie się pojawiają. Masz rację, trzeba odganiać smutne myśli.

missiiss: truflowe nadzienie też lubię W zasadzie jeśli o słodycze chodzi to nie wiem czy jest coś czego nie lubię...
 W zasadzie jeśli o słodycze chodzi to nie wiem czy jest coś czego nie lubię... Mogę lubić mniej, ale tak żeby w ogóle nie lubić? Hmmmm musiałabym się mocno zastanowić
 Mogę lubić mniej, ale tak żeby w ogóle nie lubić? Hmmmm musiałabym się mocno zastanowić  Kochana ta kuchnia będzie głównie twoja pewnie, więc zrób tak żebyś była zadowolona
 Kochana ta kuchnia będzie głównie twoja pewnie, więc zrób tak żebyś była zadowolona  A co do tego, że pomagać nie możesz to podejrzewam, że to cię męczy i wkurza
 A co do tego, że pomagać nie możesz to podejrzewam, że to cię męczy i wkurza  No ale co zrobić.
 No ale co zrobić. 
aschlee: zawitasz kochana zawitasz Trzeba być mimo wszystko dobrej myśli - chociaż to trudne
 Trzeba być mimo wszystko dobrej myśli - chociaż to trudne  

lux: widzę, że znowu kulinarnie szalejesz od rana Owulacja pełną parą u ciebie i dobrze
 Owulacja pełną parą u ciebie i dobrze  Działaj działaj
 Działaj działaj 
U mnie coś podbrzusze daje o sobie znać. Ciekawe z czym to związane...Jutro z rana lecę na progesteron i prolaktynę, a później do gin. Pogoda okropna :/ Normalnie jesień za oknem :/ No jesienio - zima, bo ze śniegiem :|
Udanego dnia

jazza: ooooo szkoda, że nutelli już nie mam (TŻ zjadł całą) to zrobiłabym danie, które zawsze mi humor poprawia tj. gofry/naleśniki z nutellą i bananami
missiiss: truflowe nadzienie też lubię
aschlee: zawitasz kochana zawitasz
lux: widzę, że znowu kulinarnie szalejesz od rana
U mnie coś podbrzusze daje o sobie znać. Ciekawe z czym to związane...Jutro z rana lecę na progesteron i prolaktynę, a później do gin. Pogoda okropna :/ Normalnie jesień za oknem :/ No jesienio - zima, bo ze śniegiem :|
Udanego dnia

, moj tez czasem jak mi powie, ze porzadnie sie za mnie wezmie to zaczynam sie bac haha
, moj tez czasem jak mi powie, ze porzadnie sie za mnie wezmie to zaczynam sie bac haha