reklama
jazza
Fanka BB :)
Witajcie kochane :-)
Anula ja tez czasem mam takie dziwne sny, a niektore wydaja sie takie realistyczne czasami, ze masakra, nie daj sie w pracy;-)
Lux dzialajcie kochana dzialajcie
U nas zimno, ale na szczescie dzis nie pada, jeszcze ;-)
Milego dnia :-)
Anula ja tez czasem mam takie dziwne sny, a niektore wydaja sie takie realistyczne czasami, ze masakra, nie daj sie w pracy;-)
Lux dzialajcie kochana dzialajcie

U nas zimno, ale na szczescie dzis nie pada, jeszcze ;-)
Milego dnia :-)
Jugosława
Hej dziewczyny,
jazza: teraz z nutellą jest taka akcja, że można dostać naklejki na słoiki z własnym imieniem. I ja poszłam na całość i zamówiłam 2 takie etykiety, jedną dla mnie a drugą dla TŻ. I teraz mam nadzieję, że mój słoik będzie bezpieczny
Ja też się ostatnio rozgrzewam prysznicami, ale tak jak mówisz - to chwilowe rozgrzanie :/ Wiosno przyjdź!
Mnie kusi zrobienie takiego zapiekanego w blaszce mielonego z jakimiś warzywami np. brokułami czy pieczarkami. Takie cos jakby pasztet z mięsa mielonego. Fajna sprawa, bo można i na kanapkę sobie ukroić i do obiadu.
lux: a to miło, że podwyżki nie chciała
Czyli przyjemna atmosfera
Znaczy dobrze się z bzykankiem wstrzeliliście
&&&&&&&&&& i zdrowia dla chłopa 
anula: biedna, znowu się nie wyspałaś. Dzisiaj już czwartek, więc do weekendu tuż tuż. W tym wszystkim to właśnie ciężko się nie nakręcać...trzymam cichutko kciuki kochana
julia: jak tam czwarteczek?
Ja już po lekarzu i porannych badaniach na prolaktynę i progesteron.
Mój prawy jajnik postanowił mnie zaskoczyć i się okazało, że pęcherzyk pękł. Normalnie nie mogę w to uwierzyć :| Potwierdza się zasada, że do 3 razy sztuka....bo to był właśnie ten 3 raz....
No nic, po wynikach progesteronu będzie wiadomo czy była owulacja czy nie, bo przecież pęcherzyk mógł być pusty w środku...czy to się kiedyś skończy? Zawsze coś normalnie, zawsze...No ale jestem pozytywnie zaskoczona.
Czekam na wyniki progesteronu
jazza: teraz z nutellą jest taka akcja, że można dostać naklejki na słoiki z własnym imieniem. I ja poszłam na całość i zamówiłam 2 takie etykiety, jedną dla mnie a drugą dla TŻ. I teraz mam nadzieję, że mój słoik będzie bezpieczny
lux: a to miło, że podwyżki nie chciała
anula: biedna, znowu się nie wyspałaś. Dzisiaj już czwartek, więc do weekendu tuż tuż. W tym wszystkim to właśnie ciężko się nie nakręcać...trzymam cichutko kciuki kochana
julia: jak tam czwarteczek?
Ja już po lekarzu i porannych badaniach na prolaktynę i progesteron.
Mój prawy jajnik postanowił mnie zaskoczyć i się okazało, że pęcherzyk pękł. Normalnie nie mogę w to uwierzyć :| Potwierdza się zasada, że do 3 razy sztuka....bo to był właśnie ten 3 raz....
No nic, po wynikach progesteronu będzie wiadomo czy była owulacja czy nie, bo przecież pęcherzyk mógł być pusty w środku...czy to się kiedyś skończy? Zawsze coś normalnie, zawsze...No ale jestem pozytywnie zaskoczona.
Czekam na wyniki progesteronu
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Helo
Ja po kawce i ciachu bo ciotka kawalek podrzucila dla bidulek schorowanych
Julcia
Mam wozio!
wyglada identycznie jak espiro atlantic fajny jest fajna gondola :-) utargowalam za 290 zl czyli 40 zl sie skusili spuscic
ale juz jest. Dalam zaliczke i odbiore go po 17 tej ze starym bo mi sie nie chcialo do bankomatu jechac i wracac. Ty cos pisalas o atlancie? Ale nie wiem czy to ten sam;-) quinni na zakupy w g. Handlowych super bo plynnie jezdzi i zwrotny bardzo jest :-)
Jazza
No to kosmos z tym mostem.no korki to na bank wielkie. Zagranicy do pl nie ma co porownywac to fakt.;-) no cena bardzo oryginalna za stokke ale jak juz to 4 kolowy polecam niz ten trzy:-) ja tez mam dosc zimy bbbrrr tez bardzo czesto nie moge sie zagrzac. Albo raz sie porozbieram a za chwile ubieram po same uszy;-)
Anula
To ty sny mialas takie jak ja noc wczesniej ;-) zle mi sie spalo na szczescie dzis juz lepiej. Oby twoje podwozie dawalo znaki i krzyczalo hello mama jestes w ciazy!

Lux
Zdrowia dla starego. I cierpliwosci fla ciebir bo pewnie standard chory chlop-gorzej niz dziecko ;-) chyba ze twoj to wyjatek :-)
Jugoslawa
Uprzedzilas mnie z postem
wow! Noo to jajniczek cacy
teraz mega ogromniaste kciuki trzymam !aaaaale fajnie :-)
Sie nalazilam. Z mlodym na kontroli bylam i wszystko ok do niedzieli mam antybiotyk dawacc. Juz ewidentnie sie lepiej czuje bo taki czort w niego wstepuje ze masakra ehh. A tu jeszcze z tydzien go w domu musze zostawic :O chyba oszaleje!
Milego dzionka:-)
Ja po kawce i ciachu bo ciotka kawalek podrzucila dla bidulek schorowanych
Julcia
Mam wozio!
wyglada identycznie jak espiro atlantic fajny jest fajna gondola :-) utargowalam za 290 zl czyli 40 zl sie skusili spuscic Jazza
No to kosmos z tym mostem.no korki to na bank wielkie. Zagranicy do pl nie ma co porownywac to fakt.;-) no cena bardzo oryginalna za stokke ale jak juz to 4 kolowy polecam niz ten trzy:-) ja tez mam dosc zimy bbbrrr tez bardzo czesto nie moge sie zagrzac. Albo raz sie porozbieram a za chwile ubieram po same uszy;-)
Anula
To ty sny mialas takie jak ja noc wczesniej ;-) zle mi sie spalo na szczescie dzis juz lepiej. Oby twoje podwozie dawalo znaki i krzyczalo hello mama jestes w ciazy!

Lux
Zdrowia dla starego. I cierpliwosci fla ciebir bo pewnie standard chory chlop-gorzej niz dziecko ;-) chyba ze twoj to wyjatek :-)
Jugoslawa
Uprzedzilas mnie z postem
wow! Noo to jajniczek cacy
teraz mega ogromniaste kciuki trzymam !aaaaale fajnie :-)Sie nalazilam. Z mlodym na kontroli bylam i wszystko ok do niedzieli mam antybiotyk dawacc. Juz ewidentnie sie lepiej czuje bo taki czort w niego wstepuje ze masakra ehh. A tu jeszcze z tydzien go w domu musze zostawic :O chyba oszaleje!
Milego dzionka:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Jugosława
missiiss: ale nabrałam ochoty na jakieś ciacho jak przeczytałam, że zjadłaś
Fajnie, że wózek już załatwiony
Zawsze to mniej do zrobienia na później
Dobrze, że z młodym lepiej. Jakoś musisz dać radę wytrzymać zanim mu się zwolnienie nie skończy
Przynajmniej się nie nudzisz
Trzeba szukać tych pozytywnych aspektów sytuacji
A co z kuchnią ? Chłop przystanie na twoje paski?
Tak sobie myślę, że skoro jestem w szoku, że pęcherzyk pękł to w jakim szoku jest człowiek jak po tylu cyklach starań wreszcie mu się udaje? Wow! To chyba nie jest do ogarnięcia
W każdym razie nawet jak progesteron wyjdzie teraz mały, to z większą nadzieją wejdę w kolejny cykl, bo zaczyna się układać w tych moich jajnikach...
Tak sobie myślę, że skoro jestem w szoku, że pęcherzyk pękł to w jakim szoku jest człowiek jak po tylu cyklach starań wreszcie mu się udaje? Wow! To chyba nie jest do ogarnięcia
W każdym razie nawet jak progesteron wyjdzie teraz mały, to z większą nadzieją wejdę w kolejny cykl, bo zaczyna się układać w tych moich jajnikach...