reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula
No ciekawe co to za objawy ;-)

Julcia
Co do firmy obojetne ale z doswiadczenia napewno nie quinni. Najlepiej taki z fajna konstrukcja 4 kola pompowane w tym przednie obrotowe z mozliwoscia blokady. Duzy kosz na zakupy, lamana nie wysuwana raczka, duza gondola 85/35 cm :-) wiec jest duzy wybor. A i najlepiej zadbana uzywke bo szkoda mi kasy na pol roku;-) a mam quiniego jako spacerowke choc najchetniej to bym go wywalila bo ten je...nyplecaczek jest do bani i sie go kopie jak idzie i raczka wysuwana oczywiscie sie zepsula. A lozyska po niecalym roku tak klekocza ze kosmos. Jedyne co w quinnim jest fajne to kubelkowe siedzisko dla mlodszego i fajne dla starszego. Tyle kasy dalam i w zyciu bym juz nie kupila. Stokke tez mialam przyjemnosc prowadzic. Dramat zero stabilnosci... chyba by trzeba bylo jezdzic na gladziutkim caly czas a wiadomo jakie sa nasze chodniki. Choc wyglad jest dosc kosmiczny i ciekawy ale ta raczka... quinni ma malenka gondole wiec nawet nie dokupuje do swojego. Cos wyszperam duzego. Dla jaska gondole mialam maqued czy jakos tak. I byla rewelacyjna! Ale nie widze tych wozkow na all. Ale wywod walnelam :p a tobie jakie sie podobaja??:-) hehe to ze slodkim widze mamy tak samo :p

Jazza
Nawet nic nie mow o czasie ;-) niedawno sie modlilam by listopad przezyc pozniej by do konca roku potem by do 25 tc chociaz a teraz w pt juz 29 tc zaczne o_O w szoku jestem. I szkoda ze wiecej nie zarabiam bo bym na allegro chociaz szalala :p u mnie pogoda jak u ciebie. Makabra... a cos mowia ze ten most w wawie to beda cho cho i ciut ciut robic :-\

reklama
Miss ozesz ....tez byn chciala wiedzieć o co chodzi .... dzisiaj dopiero jakos 7dpo ... a ja autem jechać nie moglam bo tak podwozie dawało czadu .... teraz leze i tylko pachwiny odczuwalne ....
Ide spac na godzinę .. . No 2 ;-)

jazza: bardzo korzystny układ, jak facet za słodkim nie przepada :D :D

smerfik: w końcu każdej z nas się uda...trzeba tylko jakoś przetrwać do tego momentu :) Dobrze dobrane leki pozwalają donosić ciążę i urodzić zdrowego bobasa. Tulam.

missiiss: ja kiedyś nie lubiłam marcepanu, ale mi się zmieniło :D hahaha Mam nadzieję, że przekonasz swojego chłopa do swojej racji co do kuchni ;) a czas do maja szybko zleci!

anula: no no ciekawie się zapowiada :) Ja mam ostatnio jakieś napady niemocy w trakcie dnia...to chyba od tej denrwującej pogody :/ Zasypiam po prostu :/ Przyjemnego drzemania ;)

lux: wizyta właścicielki? Mam nadzieję, że taka bardziej towarzyska, a nie z podwyżką czynszu? Bo takie wizyty sa niestety ostanio częste :( Ale widze, że miło było, więc pewnie wszystko dobrze. Co dzisiaj na obiad podawałaś?

U mnie pogoda taka sama jak u was...dziwnie zmienna. Nie ma jeszcze 18 a już ciemno :| Przez te chmurzyska wstrętne :/
Lecę zaraz na zakupy, bo lodówka pusta się zrobiła. W planach mam jeszcze dzisiaj zrobienie mielonych z dużej porcji mięska i zamrożenie części.

Jazza tak dokladnie;-) fajnie pasuje do sukienek tez;-) bo akurat mialam na sobie;-)

Miss espiro atlantic mialam do mlodej i wszystkie te kategorie pasuje jedynie niewiem jaka gondola;-)
Tak stokke fajny ale masz racje kosmiczny;-)
Moj faworyt do Quinny modd;-) niewiem czy sama spacerowke bym niekupila a gleboki cos innego;-) sama niewiem, ja mialam teraz dwie spacerowki jedna kolo domu bo tez dziury itd a na wyjazdy zakupy mialabym Quinny;-)

Anula jak drzemka?;-)

Missiiss kochana ten most to rzeczywiscie maja remontowac pare ladnych miesiecy skubancy, a pierwsi kierowcy pojada nim dopiero pod koniec przyszlego roku hehe normalnie kosmos jakis:eek:, juz nie wspomne, ze tylko jedna linia metra, a druga sobie na wakacje poszla :baffled:, wszyscy akurat przerzucili sie na ta trase, ktora ja jezdze, ale ja tam rano chromole i ide w kimono:-D, a powrot juz zwinnie idzie, ale korki wszedzie mega:sorry:. Zagranica jak mieszkalam to tam owszem korki, remonty owszem, ale linii metra wiele i wszedzie mozna bylo dojechac bez przeszkod w krotkim czasie, nie wiem czy dozyje czasow jak w PL tak bedzie;-). A na wozkach sie nie znam, ogladam, podziwiam, ael obiecalam sobie, ze dopiero jak beda dwie kreski zaczna interesowac sie bardziej, ale stokke mi sie podoba, bardzo designerski, ale cena tez designerska:eek:.

Jugoslawa kochana przynajmniej moj sloik nutelli zawsze jest bezpieczny :-D, ja tez lubie marcepan, od czasu do czasu sobie zajadam, sa takie fajne batoniki marcepanowe;-). Pogoda ostatnio okropna, a ja przemarznieta juz jestem tak, ze mam dosc zimy, ogrzac sie nie moge, dzisiaj po powrocie wzielam goracy prysznic, ale pomoglo na chwile;-). Hmm tez wlasnie mysle nad jakims daniem z miesem mielonym na weekend ;-)

Anula no ciekawe te Twoje objawy kochana ;-)

Julia oj kurtka jest super, mysle nad nia bardzo intensywnie ;-), bo wlasnie czegos takiego szukalam;-)

Do jutra kochane:-)
Dobranoc:-)

Hej laski. Jugosława-a właścicielka tak wpadła, nie chciała podwyżki na szczęście. Przyjechała tu pierwszy raz od wynajmu, czyli rok jej nie widziałam.

reklama
Dzień dobry kobietki ....
Ja w pracy się kisze .... wstawalo sie okrutnie a noc koszmar .... sny mialam tak powalone że szok .... a to ze mlody byl w szpitalu a to ze w ciąży jestem potem ze na jakimś basenie byłam i wogole jakies mixy których nawet opowiedzieć się nie da ....

Do góry