reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie,

jazza: ooooo szkoda, że nutelli już nie mam (TŻ zjadł całą) to zrobiłabym danie, które zawsze mi humor poprawia tj. gofry/naleśniki z nutellą i bananami :D A m&msy uwielbiam, zwłaszcza obgryzać ich skórkę, a później zajadać się środkiem :D Widze, że chyba większość z nas ma podobnie z tymi wózkami i emocjami jakie się pojawiają. Masz rację, trzeba odganiać smutne myśli.

missiiss: truflowe nadzienie też lubię :D W zasadzie jeśli o słodycze chodzi to nie wiem czy jest coś czego nie lubię...:D Mogę lubić mniej, ale tak żeby w ogóle nie lubić? Hmmmm musiałabym się mocno zastanowić :D Kochana ta kuchnia będzie głównie twoja pewnie, więc zrób tak żebyś była zadowolona :) A co do tego, że pomagać nie możesz to podejrzewam, że to cię męczy i wkurza :( No ale co zrobić.

aschlee: zawitasz kochana zawitasz :) Trzeba być mimo wszystko dobrej myśli - chociaż to trudne :)

lux: widzę, że znowu kulinarnie szalejesz od rana :D Owulacja pełną parą u ciebie i dobrze :D Działaj działaj ;)

U mnie coś podbrzusze daje o sobie znać. Ciekawe z czym to związane...Jutro z rana lecę na progesteron i prolaktynę, a później do gin. Pogoda okropna :/ Normalnie jesień za oknem :/ No jesienio - zima, bo ze śniegiem :|

Udanego dnia :)

reklama
Witajcie dziewczyny podczytuje was, ale jakos tak brak weny na pisanie :*

Bezdzietna gratuluje z calgo serduca, trzymajcie sie zdrowo:*

Mississ kochanie ja to się aż obawiam waszych czerwcowych zbliżeb:) :) Juz coraz blizej porodu :*:*:*

Lux kciuki za udana owu :*:*

Julia co u Ciebie?

Aschlee kazda z nas wpadnie tu z dobrymi wiesciami kiedyś :* mowię Ci to ja :*

A co u mnie ... hmm probuje się pozbierać ale nie jest łatwo , są lepsze i gorsze dni... to co przeżyłam w szpitalu to był jakiś koszmar... Bedziemy robic diagnostyke do konca i za 3 miesiące staranka.... zobaczymy co to będzie.... wiem że kolejna ciąża z acardem , clexanem, luteiną i witaminkami ... może to cos zmieni... ehhh :* buziakuje was i za kazda trzymam kciuki

Blair zapomniałam odpoczywaj i się nie przemęczaj :* buziaki

Lux w takim razie bierz w obroty chlopa, niech bedzie owocnie :-)

Missiiss kochana no w takim razie trzeba potezne loze kupic, najlepiej metalowe, aby przetrwalo wszystko:-D, moj tez czasem jak mi powie, ze porzadnie sie za mnie wezmie to zaczynam sie bac haha:-D, normalnie kiedy to mowi to wyglada jak Grey wypisz wymaluj :-D. Trzymam kciuki za remont, zdarzycie, zdarzycie, a z ta tasma malarska to tez bym tak zrobila i nie mialby wyboru;-)

Jugoslawa nutella @_@. och gofry z nutella @_@, ja kiedys zrobilam zdrozdzowki z nutella, pychotka:-D, moj za nutella nie przepada, w ogole za slodkim nie za bardzo, wiec wiecej dla mnie zostaje:rofl2:

Ostatnia edycja:
Jugoslawa
Ja nie lubie bez i marcepanu to chyba jedyne rzeczy :p no z ta kuchnia to najgorsze ze ja sobie moge mowic a i tak jej malowac nie bede no ale zobaczymy co da sie wynegocjowac;-) u mnie zawierucha sniezna byla przed chwila :O

Smerfik
Ja cc w maju 21-26 ;-) takze coraz blizej ale odczuje mega stres gdzies koncem kwietnia. Trzymam kciuki za ciebie mocno! Leki zppeewnoscia pomoga &&&&! Zagladaj do nas czesto:-)

Jazza
Jeszcze by trzeba bylo sufit wzmocnic co by do ojca do lozka w nocy nie wpasc hahaha :-D:-D:p ;-)

Dzień dobry ...
Zaspalam znowu ....jestem nie do życia, zamulam w pracy, a biurko zawalone .. chce do domu ! ....
Podwozie czuje ze mam .... smieja sie ze co chwile na siku latam .. hmm ...ciekawe ....

Smerfik Kochana tego nie da się zapomnieć! Musisz być wytrwała, i walczyć o kolejne bobo. Wiem co mówię :) laski u nas dziś jest wlascicielka mieszkania, przyjechała bez zapowiedzi. Posiedzieliśmy, zjadła z nami obiad. Teraz poszła do rodziny. Potem musimy dość daleko odwieźć ja na pociąg, bo nie ma stąd jak wrócić. A ja mam wolne znów dziś

Miss a jaki chcialabys wozek?;-) jakie masz przemyslenia?
Ja o tym juz tak niemysle..;-)
Mezu zazdrosy? A to dobre;-)

Aschlee no ja mam rowniez taka nadzieje&&&& ze wszystko sie jeszcze ulozy...

Jazza no wlasnie tez po malu dochodze do wniosku ze za tanio jednak i chyba dam sobie spokoj!!!;-)
U nas pogoda taka sama, deszcz snieg itd...

Lux o dzialajcie;-)
Ja pije w tym cyklu Inofen...

Miss wierze ze ci ze jestes zla ze niemozesz nic dzialac z remontem..ze jestes zalezna...

Jugoslawa trzymam kciuki za wizyte&&&&

Smerfik witaj;-)
A nic ciekawego , wlasnie wracam z pracy trzeba cos do jedzenia ogarnac;-)
Trzymam za Ciebie &&&&&&

Miss ja tez bezy nielubie i marcepanu;-)

Anula ale w nawyk ci weszlo;-)
No ja w koncu do domu tez mialam niemoc dzis:/
No ciekawe co tam u Ciebie aie dzieje;-)

reklama
Missiiss tak sufit tez trzeba wzmocnic, aby efektow specjalnych nie bylo:-D, ale ten czas leci, jeszcze troche i bedziesz miec corcie na rekach:tak:

Anula kochana chyba jakies przesilenie wiosenne nas dopada, bo wszyscy mowia o zmeczeniu, mi tez zawsze ciezko wstac, zdarzalo mi sie i zaspac i mialam 5 minut na wyszykowanie sie, wiec od tamtej pory nastawiam sobie dwa budziki, bo moj M tak twardo spi, ze jego to nawet wybuch bomby atomowej chyba nie obudzi:-D

Julia fajnie ze juz po pracy:-), a buty tego rodzaju to niestety aby byc pewnym zakupu to trzeba w sklepie kupic i wydac wiecej;-). Kochana a ta kurtke skorzana z Mohito to kupilas taka czarna ramoneske? Bo widzialam i fajna i teraz mysle nad nia ;)

U nas co chwile przychodza chmury i sypie sniegiem bleee

Do góry