• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja tez szczęśliwa jestem :) wizytę mam w piątek. I już nie mogę się doczekać ;);)

Prawdę mówiąc my dopiero z zakupów sciagnelismy :-D jestem padnieta

Idę brać się za obiadek.

Kasia,

Ja jestem beztalencie cukiernicze wiec nie pomogę niestety [emoji14]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Lux szwagierka pewnie pilnowała kiedy pojdziesz do łazienki bo ciekawa jest i szpiegowała heh.
U mnie dziewczyny promyk nadziei, powinnam dzisiaj dostać @, obudziłam się z mocnym bólem brzucha promieniującym aż do kręgosłupa i już smutna poleciałam do łazienki, ale tam nic :-) Mam ogromną nadzieję że jutro też się nie pojawi i może zaryzykuję już testa. Do pracy mam na 7, bede musiała wstać wcześniej żeby spokojnie tego szczoszka zbadać ;-)
Madziolina_p fajowego masz chłopaczka (foto) :-)

No to oby malpa nie przyszla i jutro rob testa! A masz jakies objawy?

Moje maluszki wstają bardzo wcześnie 5/6 i naprawdę nie dają pospać! A na dodatek zrobiłam test i jedna krecha wiec zaczęłam dzień kiepsko ale już jest lepiej ;) rodzinne głupotki ;)

reklama
tydzień temu w walentego porządnie kręciło mi się w głowie i brzuch szybciej i częściej pobolewał, ale to wszystko równie dobrze może być osłabienie po przeziębieniu, spóźnialska @ też. Mój już mówi że jeśli się udało to na bank dziewczynka, bo on się kiedyś uczył że plemniki na chłopca są bardzo wrażliwe na zmienne warunki i właśnie temperatura im szkodzi i wtedy wygrywają te żeńskie ;-) Ja w ten cykl średnio wierzę bo była i choroba i trauma związana ze śmiercią kochanego kocurka. No ale natura potrafi zadziwić, ciekawe co jutro, póki co brzuchal boli. Ale cycków nie czuję jakoś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry