• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Kasiu dziękuję, już tabsa wzięłam, lepiej się czuje. Ale mam biegunkę :-/ Ollcia fajnie, że rodzice Wam chcą pomagać :) Kami-lekarza warto słuchać, będziesz spokojniejsza

reklama
Kasiu u mojej tesciowej to normalne, że wchodzą do łazienki sobie nawzajem. Kiedyś na samym początku związku z Tomkiem gdy tam spalam to raz nam weszła do pokoju gdy się kochaliśmy a raz gdy się kąpalam. Brak słów. I u nas w mieszkaniu też szwagierka się zapomina i wchodzi do wc.

Czesc kochane

U mnie dzisiaj pokazał sie śluz plodny takze zaczynaja sie plodne dni ,poszalejemy troszkę w końcu to urodzinki męża :-)

Udanego dnia wam życzę ,buzka

Kami to u mnie wszystko zamknięte.

Lux współczuję Cie kochana. Ja bym tego nie zniosła. Jeszcze mojego męża do łazienki wpuszcze,ale już nikogo innego.

Ewela @-}-- to będzie na odwrót. Trzymam &&&

Edzia sto lat dla męża i dużo zdrowych robaczkow. Jak dni płodne to trzeba szaleć

reklama
Kasiu, gdy pierwszy raz zobaczyłam jak Edyta wchodzi mojemu Tomkowi gdy się kąpie to kopara mi opadła :-/ mówię jak bratu możesz wejść? A ona, że to normalne u nich w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry