• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lubie takie zabiegi okolicznosci ;) Tez Ci tak ciezko po ciazy znowu zajsc? Bo ja z pierwsza nie mialam problemu a teraz to jestem tak zaskoczona, tyle czasu I nic. Fakt faktem, ze jeszcze wieczorami karmie piersia, ale owulacje mam na 100%

Ja z Michalem za pierwszym razem, a teraz od lutego sie staram, wiec to pierwszy cykl, ale czuje ze nic, bo zadnych obiawow, ale @ ma byc na przelomie lutego i marca takze czekamy

Lux, niedlugo bedziesz swojego Maluszka tulic :) ja tez od prawie 10 lat pracuje z dziecmi a staramy sie od pazdziernika. Od tygodnia totalnie Zmienilam styl zycia, sport, dieta plodnosc I hehe, lykam pelno witamin, zobaczymy moze cos pomoze :) tak w ogole to Chcialabym blizniaki, zwariowalam, Wiem :D ale zawsze za mna chodzilo posiadanie parki ;)

Madzia: a karmilas, Karmisz piersia? Mnie Chyba to skutecznie chroni przed kolejna ciaza. A mowia, ze to bujda, ze podczas karmienia piersia nie znajdzie sie w ciaze ;) chociaz owulacja jest, hm, nie Wiem co o tym myslec ...

A cos tam dlubie

Załączniki

• 1424590781593.jpg
    1424590781593.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry