• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wczoraj jeszcze byłam chwilę u rodziców i dziadków i szwagierka z córka były ze mną (Julia wyła, że chce jechać) no i dorwalam u moich rodziców Brajanka (syn mamy siostry), bo był akurat z dziadkiem i tak go wycalowalam, że hej :D jak mnie kochał, tulil. 2,5 roku ma i coraz bardziej kochany jest. Oczywiście jak mnie bratowej córka zobaczyła to mówi: o nie ciocia Paulina! Będzie całowanie, trzeba uciekać :D ale i tak ją dorwalam. Ma 5 lat, też jest Julia tak jak u szwagierki. No i kota też dorwalam. Bratowa ma rad golla, cały biały jest i wygląda jak kulka. Oczywiście jestem podrapana i pogryziona.

Witam
Co dziś na obiadek dziewczyny macie? Myślałam że w nocy bede słyszała mała siostry bo są na weekend u nas ale cisza he ;) słychać tylko jak tam sobie "gada". Dziś jadą i znowu będzie pusto w naszym mieszkaniu zdecydowanie brakuje dziecka.....bo jest tak pusto

Lubie takie zabiegi okolicznosci ;) Tez Ci tak ciezko po ciazy znowu zajsc? Bo ja z pierwsza nie mialam problemu a teraz to jestem tak zaskoczona, tyle czasu I nic. Fakt faktem, ze jeszcze wieczorami karmie piersia, ale owulacje mam na 100%

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry