• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madziolina do 15 wystarcza :) a od września szkola...ale licze ze będę juz w ciazy i na l4 i bede mogla sama go odbierac, pomagać w lekcjach itd :)

mój idzie od września do przedszkola i tez mam nadzieje ze do tego czasu uda mi się zajść i będę na L4:-) niechce się prosić potem teściowej żeby mi go zaprowadzałą i odbierała

Dzięki dziewczyny. Niestety tyle lat mnie to omijało to teraz pewnie ominie. I rzeczywiście wolałabym żeby @ jak najszybciej przyszła, bo niby racjonalnie na to patrzę i wiem, że szanse znikome, ale zawsze podskórnie jakaś iskierka nadziei niepotrzebnie się budzi.

w ogóle dziś nieodpoczełam do 14 szkoła o 15 w domu oczywiście goście,gromada dzieci hałasu,krzyku-a jutro już do pracy:-( ,ja już po @ i czekam na płodne ale w tym cyklu bardziej na luzie i niebedziemy tak szalec jak ostanio...co ma być to będzie niebede się nastawiać bo potem kolejne rozczarowanie i płacz..teraz będę miała dużo pracy to może niebede tak o tym myśleć i może się uda,z synusiem tez się poddałąm i odpuściłam i się udało od razu ale walka się toczyła 1.5roku ,ale czasami mam wrażenie że oszukuje sama siebie ze niebede myslec a niemoge się powstrzymać i się zadręczam czy się udało,czy będzie itp..
I u mnie jest odwrotnie niż u Lux-tesciowa ciągle kiedy drugie,kiedy wnuczka i tak wkołko ostatnio mnie wkurzyła ta gadka i jej powiedziałąm "że to nie jest tak hop-siup i coś powinna o tym wiedzieć" bo tez drugie poroniła i potem 11lat się starali o kolejne:szok:

reklama
Witajcie dziewczyny, nowe posty tak szybko przybywaja a ja wpadam co jakis czas i znowu nie jestem na bierzaco
Lux jak u ciebie z @ pojawila sie czy nie?
Ja w sumie niby powinnam byc juz w trakcie plodnych jednak takie nijakie sama nie wiem co jest, sluzu brak, wczoraj pobolewaly mnie jajniki wieczorem i tak sie astawilam ze dzis lub jutro bedzie owulka a tu nic jajniki przestaly, szyjka raz otwarta raz zamknieta oj czuje ze ten cykl bedzie bezowulacyjny.
Moja mala ostatni daje czadu budzi sie o 6 rani i chce sie bawic, w nocy tez potrafi sie z 2 razy obudzic, wzielam ja do lozka bo nie mam ochoty na nocne wstawanie, poza tym w dzien wszedzie jej pelnoraczkuje bardzo szybko i juz probuje sama stawiac pierwsze kroczki nie wspominajac ze kompletnie wszystko co w zasiegu jej reki bierze do buzi.
Z mezem od wczoraj ciche dni, mala sprzeczka wiec dzis i jutro a pewno przytulanka nie bedzie, no ale ja ten cykl wrzucam na straty bo w ogole nie obserwuje plodnych, no chcyba ze jeszcze przede mna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry