• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Lux, u nas podobnie. Mojego męża przenieśli, w styczniu nie pracował w ani jedną sobotę i niedzielę, zero nocek i wypłata dużo niższa :dry:
Ja w pracy do 16:30 więc obiad przygotowałam już wczoraj - pierś z kurczaka w marynacie z ziół na oliwie, kuskus i sałatka z pomidora, ogórka konserwowego i cebuli z octem winnym ;-)

reklama
Ewel tu nie dosyć, że w ogole zarobki słabe to na dodatek tak firmy kombinują. Tak się cieszyłam, że będzie około 2700 a tu dupa :-/ jestem tak zła, że wszystkiego mi się odechcialo. Dobrze, że ja mam pracę. To chociaż coś odkładamy co miesiąc.

Ollcia a te soboty dużo dają, no nie? U mojego to prawie 4 stowy więcej na wypłatę! Miał taka fajna stała fuche i ten koles wyjechał robić na drugi koniec Polski i dopiero jesienią wróci. Ładnie tam se dorabiał.

Witajcie po weekendowo.
Ja nadal z córeczką w domku, ale jutro mam nadzieję że już pójdzie do przedszkola. Próbuję coś popracować, bo Emi cyka na tablecie... najgorszy wypełniacz czasu z możliwych, ale jednocześnie najskuteczniejszy ;)
Ja ovczywiście już czuję że jestem w ciąży ;-) podbrzusze pobolewa, chyba częściej chodzę do wc i jakby piersi po bokach się odzywają... nie ma to jak dobre wkręcanie sobie hahaha no za tydzień się okaże... zresztą biorę luteinę i to może od niej tyle objawów już się zjawiło,. No nic pozostaje czekać :)
Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Ollcia, no jest żenada. Ja mieszkam w okolicach Poznania i mimo iż w samym Poznaniu zarobki są w miarę fajne to my tu mamy tragedię. Mój przynosi różnie, ma miesiące, że ma 2700 a ma takie, że ledwo 2200. Ja mam 700 zł jako niania pracuje. Porażka jest. Dobrze, że mamy naprawdę tanie mieszkanie wynajęte, bo musieliby nam pomagać moi rodzice. Zresztą oni i tak nam dużo pomogli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry