• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Krysia a no szalalam ale czy coś z tego bedzie ,marne szanse,co do gina przykro mi z powodu śmierci bo teraz ciężko bedzie znaleźć nowego i dobrego lekarza

reklama
melduje się ... wybaczcie ze nie piszę !!! brak czasu i chandra...:zawstydzona/y: . u mnie bez zmian... 30dc... kusiło mnie żeby kupić jeszcze jeden test... ale czekam do piątku. też dokładnie nie wiem kiedy się jej (nie)spodziewać po ostatnim 45dc.... ehhhh :-(.Któraś jeszcze testuje w piątek bądź w tygodniu???

Julka.. ja tam na zdjęciu nic nie widzę... trochę nie wyraźne może powtórz jutro z rana ?

pozdrowionka i kciukasy &&&&&&&&&&&&&

-Gratuluję II kreseczek!!!!!!!!!!!

-Witam również nowe mamy...

Ostatnia edycja:
Enej jak Twoje samopoczucie dziś?

lux dziękuję że pytasz; ) moje samopoczucie raczej średnie.
Madzia okres mi się spóźnia. Brzuch boli. Cyce mnie bolały ale już przestają. I mięśnie mnie bolą.
Myślę że miałam w tym cyklu przesunięta ovu wiec okres będzie tyle że później. No i już się denerwuje bo chciałabym zacząć już nowy cykl a tu @ nie ma. No i boję się że znowu jakieś zaburzenia hormonów. .
LUX prześlij trochę swojego entuzjazmu; )

Julka ja mam termin @ na 20 marca i wtedy chce testować. Enej to życzę Ci poprawy humoru. Fabimama super, że piszesz. Anna-nie martw się, nie wszystko w rodzinie jest dziedziczne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry