• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

No Jula ja podejrzewam że w tym cyklu też będę bardziej niecierpliwa niż w poprzednim, bo słabo wierzyłam że się od razu uda. A chyba na listopadówkach u Kami jakaś dziewczyna też pisała że jej test bladziuszek wyszedł chyba z 5 dni przed terminem @ :shocked2: i weź tu się powstrzymuj

reklama
Ja miałam w zestawie 3 testy o czułości 10 a ze wychodziły mi coraz ciemniejsze owu to się dziś pokusiłam i zrobiłam. Wkleiłam tu do oceniania żeby nie myśleć o sobie ze jestem wariatka. A zdjęcie i tak nie odwzoruje tego co widziałam :-) jakąś nadzieja się we mnie obudziła pomimo małej wiary ;-)

Tak dziewczynki zaczęłam nowy cykl, ale zły termin wpisałam @ na 07.04.2015. W tym cyklu biorę clo ale jeden dzień musze przesunąć bo od niedzieli powinnam brać a wezmę od dziś. Mąż też ustrogen pierwszy dzień wziął. Mam nadzieje ze na moje urodziny 22.04 będę miała prezent w postaci || na teście.

Jak u Was wygląda sprawa? Tak rzadko zaglądam.
Edytka coś pisałaś ze szalejesz w tym cyklu

Dzięki kochane :-) Natalia rzuciłaś okiem na to zdjęcie które przed chwila Wkleiłam? Szukam potwierdzeń ze nie jestem wariatka. Chociaż na psychoanalize niedługo siw chyba zapisze :-P

reklama
Cześć dziewczyny!

Jestem nowa na forum. Staram się z mężem o drugie dziecko już trzeci rok i nic :(

Mamy 5 letnia córcie. I bardzo chcielibyśmy dla niej rodzeństwo, ale narazie nie wychodzi nam :(

Od tych starań dostaje juz na głowę i postanowiłam poszukać wsparcia na forum. Mogę się przyłączyć?

Okres (nie) powinien przyjść 16.03

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry