• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux mój nie lubi rozmawiać o kłótniach woli później udawać, że nic się nie stało niby dobrze, że nie wygaduje nic, nie jest pamiętliwy ale ja czasami bym potrzebowała z nim rozmowy na ten temat żeby sobie czasami wyjaśnić nie które rzeczy ale wole to przemilczeć niż go draznić

jest mu głupio, tak wnioskuję z jego zachowania, ale całkiem bagatelizować nie można wypowiedzianych słów

Julka no tam coś jest faktycznie, teraz na tym zdjęciu widzę, ale za cholerkę nie określę czy to "kreska" czy jakieś pozostałości po tym różowym znaczniku, przemieściły się czy co.. Nie myśl tyle i nie wpatruj się :)) nie ma sensu chociaż wiem że taki test to już nadzieja :)) . jutro zrób następny.

w ogóle z tego wszystkiego to Wam jeszcze jednej rzeczy nie napisałam. Bo wczoraj udało mi się wydrukować jeszcze jedno to CV i pojechał ze mną żeby je zawieść a dziś już tel i jutro mam jechać na rozmowę o pracę mam nadzieję że się uda, że chociaż trochę się oderwę od tego chorego domu a i sobie coś zarobie przy okazji i spokojnie za swoje kupie sobie jakieś rzeczy do nowego domu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry