reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zofia,

Wszystkiego najlepszego :)
Samych pomślnych wieści i spełnienia marzeń [emoji512] [emoji512] [emoji512]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Zofia wszystkiego najlepszego i oczywiście upragnionego bobaska :)
Wczoraj było przytulanko i wspólna kąpiel, i powiem Wam że chyba to prawda że jak nie cisnę męża to sam przychodzi i ma wielką ochotę :) a jak mu w poprzednim cyklu mówiłam że musimy to sie obraził w końcu i był zmęczony staraniami. A teraz mam 10 dc, testy owulacyjne negatywne więc na spokojnie :)

Zofia ;)))

Załączniki

• uploadfromtaptalk1422604741347.jpg
    uploadfromtaptalk1422604741347.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 48
Ewel, kotek

Mój mówi to samo :) i ciągle powtarza mi, że przez to moje "chce dziecka tu i teraz" nam się nie udaje. Według niego powinnam odpuścić, a dawno chodziłabym z brzusiem ;)

Idę zaraz do Alicji powiedzieć, że jednak musi kogoś innego szukać dla Lenki i Tymka.

Dziś w ogóle była ciężka noc. Młoda co godzinę się budziła :(
A w końcu o 4 zrobiliśmy jej płatki z mlekiem, dziecko wpyliło do piątej pośpiewaliśmy jej kołysanki i śpi do teraz.

Kamilove ale my nigdy nie mieliśmy problemu żeby on skończył.... Pierwszy raz w ostatnich dniach sie zdarzyło jak mówię ze trzeba rano i wieczorem he bo to te dni mówi ze presję wywieram na nim i go stresuje więc po złości pow żeby poszedł do lekarza że ma problem z wtryskiem na co on ze 8 lat nie było takich syt a jak teraz naciskam to tak jest bo sie stresuje he i zebym poczytala o tym ze to normalne;))

reklama
Ewel,

Hehe i miał rację ;)
Mój też miał takie problemy. Co prawda u nas to stres i zmęczenie robiły swoje. Ale ja widzę, że mojemu n samo słowo starania jeży się włos na głowie [emoji14]

Dlatego teraz nie informuje go o owulacjach, dniach płodnych itd. Zaciągam do łóżka jak trzeba i działamy ;);)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry