Elodia
Fanka BB :)
Staramy się ile możemy :-)Boże dziewczyny jak się cieszę że trafiłam na to forum...
Przynajmniej okres oczekiwania jest przyjemniejszy. No i to wsparcie ... Ehhhh
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staramy się ile możemy :-)Boże dziewczyny jak się cieszę że trafiłam na to forum...
Ja mysle tak samo, dni cyklu az tak sie nie dluza jak tutaj z Wami jestemBoże dziewczyny jak się cieszę że trafiłam na to forum...
Daga11 a może Ty jesteś w stanie wyjaśnić tę moje testy owu. jakim cudem ta druga krecha nie jest tak mocna a owu wczoraj na 1000% miałam :/Ja mysle tak samo, dni cyklu az tak sie nie dluza jak tutaj z Wami jestem![]()
Oczywiscie. Ponadto wygladam szaansko jak nawiedzona , rozczochrana i wywracam przy tym oczamiO tańcu rytualnym przy ognisku w tradycyjnym stroju mam nadzieje nie zapomniałaś nasza Ty szamanko? :-)
![]()
![]()
Oj w tym bexowocnym cyklu dluza mi sie cholerbie. Ale jeszcze pare dni. Rozpocznie sie nowy=)Ja mysle tak samo, dni cyklu az tak sie nie dluza jak tutaj z Wami jestem![]()
Daga11 a może Ty jesteś w stanie wyjaśnić tę moje testy owu. jakim cudem ta druga krecha nie jest tak mocna a owu wczoraj na 1000% miałam :/
Myślałam że mi jajnik urwie :/ i z bólu tylko jedna pozycja przeszła były tylko żołnierzyki dotarły [emoji14]
No u mnie rano negatywny. Wczoraj rano testy podobnie wyszly. Popołudniu mocniejsza ale nadal słabsza niż kontrolna. Jajnik już nie boli , a znów mnie przezroczysty ciągnący śluz zalał. Więc a nóż widelecSlyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z disS ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy Hulu gorsze czy nie
Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni
Chyba powinnaś powtórzyć po poludniu
A popołudniu powtórzęSlyszalam ze czasem tak dziewczynom wychodzily a owulka byla. Pozatym testy testom nierówne..tym razem kupiłam innej firmy. Wyszło mi idealnie ALE dopiero ten cykl taki normalny jest z dużĄ ILOSCIA białka jajka to nie wiem czy tamte testy był y gorsze czy nie
Podobniez po poludniu stężenie jest wyzsze i podobniez z rana daje falszywy wynik dodatni
Chyba powinnaś powtórzyć po poludniu