reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam drogie panie tak w ogóle. Dzisiaj mam 25dc. Bóle podbrzusza troche zelżały, jedynie cale podbrzusze mam rozgrzane i lekko ćmi, a ból się przeniósł bardziej na pachwiny O_o no i dużo strasznie śluzu mam nieokreslonej gęstości, ale wydaje mi się że podobny do tego wczorajszego gęstego. Cyce bez zmian od kilku dni tak samo. Boże jak dobrze ze dzisiaj i jutro wolne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam drogie panie tak w ogóle. Dzisiaj mam 25dc. Bóle podbrzusza troche zelżały, jedynie cale podbrzusze mam rozgrzane i lekko ćmi, a ból się przeniósł bardziej na pachwiny O_o no i dużo strasznie śluzu mam nieokreslonej gęstości, ale wydaje mi się że podobny do tego wczorajszego gęstego. Cyce bez zmian od kilku dni tak samo. Boże jak dobrze ze dzisiaj i jutro wolne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Już się nie mogę doczekać aż będziesz testować b[emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam drogie panie tak w ogóle. Dzisiaj mam 25dc. Bóle podbrzusza troche zelżały, jedynie cale podbrzusze mam rozgrzane i lekko ćmi, a ból się przeniósł bardziej na pachwiny o_O no i dużo strasznie śluzu mam nieokreslonej gęstości, ale wydaje mi się że podobny do tego wczorajszego gęstego. Cyce bez zmian od kilku dni tak samo. Boże jak dobrze ze dzisiaj i jutro wolne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Alez Ci dobrze, ja juz od godziny uzeram sie z ludźmi. Zaeaz mam raka pacjentke co juz kiedys byla i dala mi popalic , a teraz jest znowu i nic sie nie zmienilo. Po polza godz. MamNie ochote ja udusić.

Zapomnialam dodać. Strasznie senna jestem ale to akurat nie biorę pod uwagę, gdyż należę do grona śpiochów ktorzy nieważne ile śpią, i tak jest zawsze za mało hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry