reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Azylem, 1/4był od 2. dnia po clo/letrozolu czyli jeśli bierzesz clo od 3dc to estrofem zaczynasz od 5dc. I 1/4tbl do owulacji. Potem od owulacji do końca cyklu 1 cała tabletka.
Ja jestem na 1 cyklu z estrofemem. I 1x w życiu miałam płodny śluz. Prawdziwy przezroczysty kisiel. Bialko jaja. Które się lało ze mnie jak z kranu.

reklama
Ja na całe szczęście żadnych efektów ubocznych nie mam :) ggorzej po sioforze... kręci missię w głowie jak na karuzeli...;)

a z tymi facetami to faktycznie tak jest, że nie chorują tylko walczą o życie... ohh :)
Ja biorę glucophage xr. Metę biorę od półtora roku. Pierwszy rok to biegunki codziennie 3-4x dziennie... Zawroty głowy... Zazdroszczę :D

Azylem, 1/4był od 2. dnia po clo/letrozolu czyli jeśli bierzesz clo od 3dc to estrofem zaczynasz od 5dc. I 1/4tbl do owulacji. Potem od owulacji do końca cyklu 1 cała tabletka.
Ja jestem na 1 cyklu z estrofemem. I 1x w życiu miałam płodny śluz. Prawdziwy przezroczysty kisiel. Bialko jaja. Które się lało ze mnie jak z kranu.
no taki sluz to by mogl byc zawsze, szkoda, ze trzeba niektorym kobietom go lekami wywlywac, przykre to, ze tak ciezko zajsc :no:

Ja biorę glucophage xr. Metę biorę od półtora roku. Pierwszy rok to biegunki codziennie 3-4x dziennie... Zawroty głowy... Zazdroszczę :D

ZZawroty głowy po siofor 500 są okropne, dlatego biorę wieczorem, żeby to przespać... współczuję jak tyle to u Ciebie trwało i miałaś jeszcze dodatkowe atrakcje...;p

Ale się rozpisałyście!

Mi łeb pęka. Ostatnie dwie godziny ostra praca i negocjacje.
Nic w domu nie rozbiłam, a miałam takie plany wielkie. Zawsze tak jest.
I dziś jeszcze dziś z synem na szczepienie jedziemy. Mam nadzieję, że będzie dzielny :)

Ale się rozpisałyście!

Mi łeb pęka. Ostatnie dwie godziny ostra praca i negocjacje.
Nic w domu nie rozbiłam, a miałam takie plany wielkie. Zawsze tak jest.
I dziś jeszcze dziś z synem na szczepienie jedziemy. Mam nadzieję, że będzie dzielny :)
a wie, ze jedzie, mowilas mu? kuma co to zastrzyk? widze, ze ma dwa latka wiec juz taki bardziej swiadomy

reklama
Do góry