reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie dzis 20 dc. Objawow jak na razie brak. Teraz jeszcze tydzień i zatestuje. Cos mam wrazenie ze owu w tym cyklu mialam z 2 dni wczesniej bo szybciej pojawil mi się sluz. Czwkanie jest dobijajace

cześć dziewczyny. u nas drugi cudowny rodzinny dzionek! Calusi dzień na działce, było naprawdę super:) Odliczam dni do @, dziś 23dc, ciekawe czy znów będzie 32dniowy cykl...
A potem staranka czas zacząć!!!!!

Paraplu nawet sobie nie wyobrażam jak się musialas czuć słysząc to... Pięknie !!!:)

Kulka to powodzenia w tym cyklu i nie chcemy już więcej żadnych strat! :)

Renia, Lux, Yesenia- co z Wami? Zagladacie tu jeszcze?

Jak Wam dzień mija dziewczyny?
Nam zapowiadali piękną pogodę a tu deszcze...

Chcialam Wam przedstawim nasze malenkie szczescie [emoji7]

1464459153-su1eey.jpeg

W dzidzia wszystko super! Wiedzielismy i slyszelismy serduszko!!! Ja do tej pory jestem w szoku i pod wrazeniem, ze na prawde widzialam pulsowanie i slyszalam je [emoji1] niesamowite!!!

9ewnvfxmgto5niho.png
Cieszę się twoim szczęściem i życzę Ci wszystkiego najlepszego ....Ale przypomina mi do moje bo byloby dzień młodsze....[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

O drugiego. [emoji4] Synek w lipcu kończy 3 latka.
;) super ! Trzymamy kciuki
Czesc Dziewczyny :) jak Wasze samopoczucia ?
Ja juz wczoraj/dzis myślałam, ze nie doczekam sie poniedziałkowej bety, bo brzuch mnie bolał jakbym juz za chwile miała dostać okres - do ok 10 mi przeszło :o 33dc powoli dobiega końca, a ja znowu w punkcie wyjścia ;] miłego wieczorku :)
Delli to czekamy na bete!!!! Może było po prostu za wcześnie na test!
Chcialam Wam przedstawim nasze malenkie szczescie [emoji7]

1464459153-su1eey.jpeg

W dzidzia wszystko super! Wiedzielismy i slyszelismy serduszko!!! Ja do tej pory jestem w szoku i pod wrazeniem, ze na prawde widzialam pulsowanie i slyszalam je [emoji1] niesamowite!!!

9ewnvfxmgto5niho.png
Ooo ja Witamy maleństwo! Super
cześć dziewczyny. u nas drugi cudowny rodzinny dzionek! Calusi dzień na działce, było naprawdę super:) Odliczam dni do @, dziś 23dc, ciekawe czy znów będzie 32dniowy cykl...
A potem staranka czas zacząć!!!!!
Super! Trzymamy kciuki!
Cześć dziewczyny :) proszę o dopisanie do listy :) lat 28/ mam juz córeczkę 2,5 roku od sierpnia ubiegłego roku walczymy, dwie staru na koncie od tego czasu i działam znowu, oby szczęśliwie do końca
Witaj kulkaMM wieczorkiem dopisze ;) potrzebuję jeszcze twoje imię /który cykl oraz kiedy następna @ ma przyjść.
U mnie negatywny, czekam na @.
Asia a który dc?

U nasss piekna pogoda . Właśnie wróciliśmy z kościółka. Zabrałam moich chłopców na lody i zaraz ruszamy gdzieś na spacer.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry