reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ale super, zaczyna się coś dziać pozytywnego 🥰

@Dorka66 z całego serca gratuluję 🥹 no nie ma opcji, jest kreska! Mąż pewnie bierze na chłodno bo obawia się wczesnej radości. Trzymam kciuki ❤️

@Bandytka_hej moim zdaniem coś się dzieje, mi nigdy pink nawet po czasie nie pokazał kreski. Koniecznie jutro z porannego moczu 😁

Ja wczoraj byłam na wigilii firmowej więc mało się odzywałam, dzisiaj mam jakiś zjazd i czuję się tak zmęczona, że najchętniej leżałabym w łóżku cały czas 🤭 u mnie dzisiaj 15dc, owulki zaczynają ciemnieć także możliwe, że dzisiaj będzie pik 😁

reklama
IMG_6544.jpeg

No dobra, ja widzę kreski. Na jednym i na drugim. Mogę iść na betę jutro? 😂😂😂

Zobacz załącznik 1730646
No dobra, ja widzę kreski. Na jednym i na drugim. Mogę iść na betę jutro? 😂😂😂
O matko jak dobrze to widzieć, to znaczy że nie zwariowałam 🤣 bo ostatnio mi się wydawało że ja to już na wszystkich testach kreski widzę, nawet jak ich nie ma 🤐🤣 OCZYWIŚCIE że możesz na betę jechać! Jeśli to 9 dpo to tym bardziej te kreski są piękne 😍😍😍

reklama
Do góry