patrycja@
Fanka BB :)
dokładnie to samo pomyślałam..... po co komentuje babskoCo za babsko.
Znalazła się ginekolożka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie to samo pomyślałam..... po co komentuje babskoCo za babsko.
Znalazła się ginekolożka![]()
Czekam na męża .. gdzie on się ociąga???
Ale dziwna rozpiska tygodni, moim zdaniem jesteś i do powtórki za 2 dni ile urosłoZobacz załącznik 1730766Kurde jestem czy nie jestem?
Przypomni Wam sie nastoletni czas, wszedzie, po cichaczu, w nietypowych miejscachBędę Was wieczorem nadrabiać, ale @Zestresowana13 i @niecierpliwamatka dzięki za wskazówki odnośnie recepty online. Faktycznie szybko i łatwo poszło, rano już miałam kod, więc od jutra zaczynam brać lamettę i liczę, że to będzie mój cyklGorzej, że płodne wypadają w święta, gdzie nie będzie nas w domu, no ale coś wykombinujemy
![]()
Oj jestes!!!Zobacz załącznik 1730766Kurde jestem czy nie jestem?
Ja to diety nie będę wprowadzać przed świętami, chociaż mój mąż schudł 4kg w miesiąc, także motywacja jest, ale mam postanowienie wiecej ruchu i codziennie min 7tys kroków![]()
Jestes gratulacje, teraz oby byl ladny przyrost w poniedzialekZobacz załącznik 1730766Kurde jestem czy nie jestem?