niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Za długo spałam, jestem połamaną jakbym pod pociąg wpadła. A całą noc śniły mi się dzieci. Takie malutkie i różowe bobasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak dobrze, ja już na nogach od 7, ale dopiero śniadanko ogarniam i kawkęDzień dobry jeszcze z łóżka![]()
Mam taką nadzieję. Jakoś wierzę, że niedługo znowu będę w ciąży, bo wydaje mi się, że jednak te cykle stymulowane robią robotę, ale oczywiście nie może być za łatwo i muszą być te poronienia... No cóż, zobaczymy, co z tego wyjdzieRozumiem, to osobiście wstrzymałabym się na razie z czymkolwiek
Sporo zrobiliście, zaczekajcie na kariotypy, Twoją histeroskopię i tyle.
Kto wie, może głębsza diagnostyka do tego czasu już nie będzie potrzebna![]()
My dziś mieliśmy pobudkę o 4:20... Całe szczęście, że to sobota i mogliśmy jeszcze z mężem na zmianę pospaćDobry! Ta godzina a tu cisza? Zero kawy?![]()
Czemu tak wcześnie wstawało? Czyżby dzieciaczek?My dziś mieliśmy pobudkę o 4:20... Całe szczęście, że to sobota i mogliśmy jeszcze z mężem na zmianę pospać