reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Jest sobota, daj się wyspać 😂😂 ja zaczynam od lekarza, sprawdzam że coś się ruszyło z owulacja czy cykl na straty..
Nie ma spania! :D zobacz, @niecierpliwamatka za dlugo pospala i polamana wstala, za dlugie spanie nie sluzy :D
My dziś mieliśmy pobudkę o 4:20... Całe szczęście, że to sobota i mogliśmy jeszcze z mężem na zmianę pospać
Od 4 to porzadna pobudka musiala byc :D dobrze, ze daliscie rade odespac, ale za to jaki dzien dlugi 😂

reklama
Ja wczoraj nie moglam usnac, 2 h przewalalam sie na lozku, myslalam ze sie wsciekne.. ale dzis wstalam normalnie, organizm stwierdzil, ze wyspania nie bedzie 😂
To ja zasnęłam koło 3 w nocy a położyliśmy się o 22... Już miałam iść to tabelkę na sen ale udało się zasnąć. Wstałam po 9. Masakre mam z tym snem.
Badań dziś nie zrobię, dam sobie spokój.

reklama
Ja po wizycie, pojechałam do lux med, jak już mam za darmo, żeby się cały weekend nie zastanawiać. Jest postęp z 5mm do 10mm pęcherzyk z lewej strony więc dobrze :) lekarz byl ostrożny że 10 to nadal nie dominujący, ale jeśli będzie owulacja to z lewej strony bo z prawej cisza. Także w pon się okaże na wizycie wieczorem już u mojego prowadzącego.

I w końcu pije kawę :)

O, to może jeszcze podrośnie do sensownych rozmiarów 🥹🤞🏻
Czekam na aktualizację po poniedziałkowej wizycie 🍀

Do góry