reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Piękny ! Nie spodziewałam się że aż tak 😂 ten cykl jest bardzo dziwny dla mnie , taki inny , od samego początku, chyba te suplementy zaczęły działać . Na nie zwalam , a co to bedzie w trakcie wyrzutu w poniedziałek 😂 Ale nie mam jak zbadać :( we wtorek chyba skocze i z progesteronem juz bete chyba machne 😂😂😂

Piękny ! Nie spodziewałam się że aż tak 😂 ten cykl jest bardzo dziwny dla mnie , taki inny , od samego początku, chyba te suplementy zaczęły działać . Na nie zwalam , a co to bedzie w trakcie wyrzutu w poniedziałek 😂 Ale nie mam jak zbadać :( we wtorek chyba skocze i z progesteronem juz bete chyba machne 😂😂😂
Kusisz 🤣 mam do zrobienia badania to może też sobie strzele w środę 😎

Taak musiała byc !😍
A bałam się że moze nie było i stąd te moje brzuszne fanaberie , ale teraz juz nie mam wątpliwości , coś czuję ze od jutra przez następny tydzień sikańce pójdą w ruch 😂😂😂

U mnie we wrześniu po ładnym prożka też było testowane od razu przez kilka dni po badaniu, niestety dwóch kresek nie ujrzałam ale życzę żebyś Ty je zobaczyła 😊🤞🏻🍀

reklama
Do góry