reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ale to przecież jest niemożliwe , czy to realne ze owulacje mialam zaraz po @ ? Przeciez jeśli liczyć normalnie ze ow. Mialam 14 dc to dzisiaj jest dopiero 6-7 dpo z tym ze ten brzuch mnie boli w sumie od końca okresu , nie rozumiem juz nic . Mam nadzieję ze to nie kolejny biochem 😭 chyba ze te pinki robią takie psikusy. Ja ich wcześniej nigdy nie używałam. Masakra wpadam w panikę 🤯🤯

A jesteś pewna że owulacja była tego 14 ? Może wypadła szybciej w tym cyklu

reklama
A jesteś pewna że owulacja była tego 14 ? Może wypadła szybciej
Pewności nie mam bo nie mialam monitoringu ale wszystko na to wskazywało, nawet test owulacyjny , z tym ze robiłam je od 11 dc ... I to w różnych porach bo nie mialam możliwości o jednej... wcześniej nie patrzyłam 🫣
To pewnie linia kontrolna , mąż tak mowi ... I pewnie ma rację. Niepotrzebnie się nakręcam , a moze po prostu te testy tak mają i nie powinnam go rozbierać

Mam milion pinków strumieniowych 😂😂😂 bo naczytałam sie ze najlepsze , i jeden mam inny ale 25 ... :(
Rano sikne i zobaczę czy cos widać czy dupa blada .

Komisja kreskowa będzie wypatrywała zdjęcia testu od rana 🥹🤞🏻🍀

Pyknęłam 10 km na bieżni po czym... zasiadłam z kawałkiem ciasta. To się nazywa równowaga 😅🤣

reklama
Do góry