reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Oficjalnie skoro tak ladnie prosisz wlatuje 🩴! Co to za nie pokladam nadzieji! Tu 3 ladne pecherzyki przoduja, zastrzyk w pogotowiu, a Ty mowisz ze nie pokladasz nadzieji! Od poniedzialku widze Cie w wyrku, dla pewnosci do piatku! :D pozytywne myslenie prosze zalaczyc, nie wyjdzie, bedziecie dzialac dalej, ale tak mozesz dopiero myslec jak @ przyjdzie, a nie jeszcze przed owu! Juz mi tu!
No napewno od poniedziałku będziemy do.czwartku działać 😉 zastrzyk wezmę koło 16 w poniedziałek po pracy

reklama
Teraz muszę kupić testy, i mimo cofania się w wątkach, szukania dalej nie wiem jakie kupić. Nie wiem, może każdy z innej parafii... Chce ratować od 22, a marzę by 24miec dwie piękne kreseczki. . ah

My dzis bylismy w maczku na drwalu a pozniej na jarmarku 💫 Czas zaczac zdrowiej sie odzywiac, ale raz w roku tradycyjnie jemy drwala 🙈 a jutro do pracy na 10 h , jak mi sie chce...😵‍💫

Mi ten mój lekarz powiedział że ostatnio ma masę ciąż po histeroskopi, pacjentek które szykowały się do in vitro. Także wiesz 😅

Też słyszałam o takich przypadkach ale u nas mój antybiotyk uniemożliwił działanie więc już chyba dociągniemy do kolejnego transferu, o ile faktycznie będzie w styczniu.
Liczę, że dowiemy się w najbliższy czwartek co i jak 😊

My dzis bylismy w maczku na drwalu a pozniej na jarmarku 💫 Czas zaczac zdrowiej sie odzywiac, ale raz w roku tradycyjnie jemy drwala 🙈 a jutro do pracy na 10 h , jak mi sie chce...😵‍💫

Ja też jutro do pracy, na szczęście na minimum 4 godziny w zależności czy się wyrobię bo jak nie to dłużej 😁

Kurczę a mi się coś zdaje, ze jednak nie jestem w ciąży, bo zrobiony dzisiaj test nie pokazał nic :(
Jutro rano zrobię jeszcze jeden, a w poniedziałek na betę chyba znów pójdę.

A pokażę Wam, jest totalny chujocien :/ chyba powinna kreska być wyraźniejsza

Załączniki

• IMG_6602.jpeg
    IMG_6602.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 6
reklama
Do góry