reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Hej chciałam się przywitac staram sie o 2 dzieciątko od 2 lat miesiac temu chwile cienie i niestety sie nie udalo w tym miesiącu zwiekszylam encorton i w poniedziałek mam mieć @ wstrzymuje sie z testowaniem ale juz korci testować

Niestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię 😐

Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źle 😓 Ale ale odganiam narazie te myśli i staram się wierzyć, że tym razem to jest definitywnie to 🥰

Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dpt ☺️
Przechodziłam przez in vitro i od 5dpo do 7 dni po kreski i niestety zaczely błędnac ale trzymam kciuki za was u nas sie po 2 in vitro nie udanych udalo sie naturalnie 🥰 teraz tez dzialamy naturalnie

Te chłopy takie sa ja nie widze jak mialam grubą kreche z 1 ciaza to tez nie chciał wierzyc moze dlatego ze po tylu latach oni starają sie podchodzić do tego na "zimno" a my juz uradowane bo wiadomo

Niestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię 😐

Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źle 😓 Ale ale odganiam narazie te myśli i staram się wierzyć, że tym razem to jest definitywnie to 🥰

Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dpt ☺️
O to super, tak szybko widać czyli dobrze musi beta rosnąć 😄 myślałam, że to gdzieś 9 dni minęło jak pisałaś o transferze 😎 teraz pozostaje nam trzymać kciuki az do sierpnia 😄

Walną tekstem, że lepiej było nie robić i się łudzić dalej, a jak powiedziałam, że zobaczymy jak betę zrobimy to powiedział, że nie ma sensu bety robić jak test nie wyszedł 🤦 no tak mi ciśnienie podniósł, że się prawie powyłam. Jak zobaczył, że mam świeczki w oczach to powiedział że no dobrze jest ta kreska jest. A teraz wchodzimy w szpitalu po schodach na 1 piętro, a on do mnie, że on to się boi jak ja tak skikam po tych schodach 🤣🤣🤣🤣
No to takie wyparcie w samoobronie - boi się uwierzyć i też nie chce ,żebyś się nakręcała bo jest jeszcze wcześnie. Ale weź się nie nakręcaj w takiej sytuacji,gdy kreseczkę widać.
Myślę ,że jak zobaczy legitną kreskę i wynik bety to dalej będzie nie dowierzał - aż chyba do pierwszego USG 🤔
Mój też jest taki sceptyczny i sprowadza mnie na ziemię.
A weź się nie nakręcaj,gdy już masz cień nadziei,że się udało mimo,że to jeszcze bladzioch - ale mam dobre przeczucia 🤞🏼🤞🏼

Te chłopy takie sa ja nie widze jak mialam grubą kreche z 1 ciaza to tez nie chciał wierzyc moze dlatego ze po tylu latach oni starają sie podchodzić do tego na "zimno" a my juz uradowane bo wiadomo
Ja się też nakręcam - mimo,że wiem ,że to nieracjonalne,gdy widzę jakiegoś duszka na teście - no ale tego się nie da zazwyczaj uniknąć:)

reklama
Do góry