RóżowaAura
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest!Dzień dobry, czy ja sobie wmawiam czy cos tam majaczy?![]()
O rety! GratulacjeDzień dobry, czy ja sobie wmawiam czy cos tam majaczy?![]()
Przechodziłam przez in vitro i od 5dpo do 7 dni po kreski i niestety zaczely błędnac ale trzymam kciuki za was u nas sie po 2 in vitro nie udanych udalo sie naturalnieNiestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię
Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źleAle ale odganiam narazie te myśli i staram się wierzyć, że tym razem to jest definitywnie to
Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dpt![]()
O to super, tak szybko widać czyli dobrze musi beta rosnąćNiestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię
Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źleAle ale odganiam narazie te myśli i staram się wierzyć, że tym razem to jest definitywnie to
Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dpt![]()
No to takie wyparcie w samoobronie - boi się uwierzyć i też nie chce ,żebyś się nakręcała bo jest jeszcze wcześnie. Ale weź się nie nakręcaj w takiej sytuacji,gdy kreseczkę widać.Walną tekstem, że lepiej było nie robić i się łudzić dalej, a jak powiedziałam, że zobaczymy jak betę zrobimy to powiedział, że nie ma sensu bety robić jak test nie wyszedłno tak mi ciśnienie podniósł, że się prawie powyłam. Jak zobaczył, że mam świeczki w oczach to powiedział że no dobrze jest ta kreska jest. A teraz wchodzimy w szpitalu po schodach na 1 piętro, a on do mnie, że on to się boi jak ja tak skikam po tych schodach
![]()
Ja się też nakręcam - mimo,że wiem ,że to nieracjonalne,gdy widzę jakiegoś duszka na teście - no ale tego się nie da zazwyczaj uniknąćTe chłopy takie sa ja nie widze jak mialam grubą kreche z 1 ciaza to tez nie chciał wierzyc moze dlatego ze po tylu latach oni starają sie podchodzić do tego na "zimno" a my juz uradowane bo wiadomo
A aaaaaa wreszcie, mamy toDzień dobry, czy ja sobie wmawiam czy cos tam majaczy?![]()