reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
@Dorka66 jedziesz dzisiaj na bete?
Niestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię 😐
Dzień dobry ❤

Podaję kawusię ☕

@Dorka66 błagam, nawet ja widzę! 😎
Czułam, że tak będzie tym razem, dlatego wczoraj pisałam Ci o prezencie 🥹🎁
Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źle 😓 Ale ale odganiam narazie te myśli i staram się wierzyć, że tym razem to jest definitywnie to 🥰

Nawet ja ślepa widzę 😆 piękna kreska 🧡 ile jesteś dpo?
Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dpt ☺️

Heloł 🙃 wpiszcie mnie na testowanie 22, wczoraj/dziś owulacja więc myślę że tak będzie bezpiecznie, tzn czuję że to chyba owu a że się poddałam w tym miesiącu i miałam nic nie testować ani nic.. ale mąż mnie zaskoczył bo sam zaczął się bardziej przejmować tym razem niż ja, ja się poddałam, a że się samo nic nie zrobi to wziął sprawy w swoje ręce i tyrpie mnie na każden jeden sposób 😁😂

Dorka gratuluję kreseczki, też tak czułam że u Ciebie coś musi być, ktoś musi być pierwszy w tym miesiącu i trzymam kciuki za rozwój sytuacji ❤️

Bo wiecie co mój stary? Powiedział, że sobie wmawiam i się doszukuję, że taka blada to zawsze jest 🤦 Specjalista od testów ciążowych psia mać co uważa, że test jest pozytywny tylko wtedy jak obie kreski są tak samo ciemne 🙄🙄
Więc ja zaczęłam myśleć, że może faktycznie tak bardzo chcę zobaczyć te kreski, że widzę coś czego faktycznie nie ma 🙈🙈
Ale komisja kreskowa jest niezawodna i widzi to co ja, czyli nie zwariowałam 🙃
Mój Stary też kresek nie widzi 🙄 ja rozumiem,że ma -2 soczewki ale bez jaj 🫣🤣
Może boi się uwierzyć,że się udało,nie chce się nakręcać ,żeby się później nie zawieść - mój ma podobnie 🫂 Za dwa- trzy dni będzie gruba kreska to wtedy się ocknie 🫂

Niestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię 😐

Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źle 😓 Ale ale odganiam narazie te myśli i staram się wierzyć, że tym razem to jest definitywnie to 🥰

Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dpt ☺️

Mam ogromną nadzieję, że u Ciebie do 3 razy sztuka 🥹

Heloł 🙃 wpiszcie mnie na testowanie 22, wczoraj/dziś owulacja więc myślę że tak będzie bezpiecznie, tzn czuję że to chyba owu a że się poddałam w tym miesiącu i miałam nic nie testować ani nic.. ale mąż mnie zaskoczył bo sam zaczął się bardziej przejmować tym razem niż ja, ja się poddałam, a że się samo nic nie zrobi to wziął sprawy w swoje ręce i tyrpie mnie na każden jeden sposób 😁😂

Dorka gratuluję kreseczki, też tak czułam że u Ciebie coś musi być, ktoś musi być pierwszy w tym miesiącu i trzymam kciuki za rozwój sytuacji ❤️

Tyrpie co to znaczy? 🤔🤔 Nie znam takiego słowa 🙈
To konfiguracje w widzeniach? 🤣

Tyrpie co to znaczy? 🤔🤔 Nie znam takiego słowa 🙈
To konfiguracje w widzeniach? 🤣
Hahahaha tyrpie oznacza niby szturcha 😁 ale ja mówię że mnie tyrpie no czyli mamy "widzenia " ale nie takie standardowe jak zawsze , bo i w łazience na pralce, w kuchni na stole, o i na sianie również ostatnio 😅

Mój Stary też kresek nie widzi 🙄 ja rozumiem,że ma -2 soczewki ale bez jaj 🫣🤣
Może boi się uwierzyć,że się udało,nie chce się nakręcać ,żeby się później nie zawieść - mój ma podobnie 🫂 Za dwa- trzy dni będzie gruba kreska to wtedy się ocknie 🫂

Walną tekstem, że lepiej było nie robić i się łudzić dalej, a jak powiedziałam, że zobaczymy jak betę zrobimy to powiedział, że nie ma sensu bety robić jak test nie wyszedł 🤦 no tak mi ciśnienie podniósł, że się prawie powyłam. Jak zobaczył, że mam świeczki w oczach to powiedział że no dobrze jest ta kreska jest. A teraz wchodzimy w szpitalu po schodach na 1 piętro, a on do mnie, że on to się boi jak ja tak skikam po tych schodach 🤣🤣🤣🤣

reklama
Hahahaha tyrpie oznacza niby szturcha 😁 ale ja mówię że mnie tyrpie no czyli mamy "widzenia " ale nie takie standardowe jak zawsze , bo i w łazience na pralce, w kuchni na stole, o i na sianie również ostatnio 😅

Czyli prawie zgadłam 🙃
Nie, no to zdecydowanie musi być owocnie po takim maratonie obfitości 😁😁😁

Do góry