Kaalaa
Fanka BB :)
Ja swoje wiemNie, dziękiMoje własne sprawdzają mi się najlepiej
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja swoje wiemNie, dziękiMoje własne sprawdzają mi się najlepiej
![]()
Niestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię@Dorka66 jedziesz dzisiaj na bete?
Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źleDzień dobry ❤
Podaję kawusię️
@Dorka66 błagam, nawet ja widzę!
Czułam, że tak będzie tym razem, dlatego wczoraj pisałam Ci o prezencie![]()
Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dptNawet ja ślepa widzępiękna kreska
ile jesteś dpo?
Mój Stary też kresek nie widziBo wiecie co mój stary? Powiedział, że sobie wmawiam i się doszukuję, że taka blada to zawsze jestSpecjalista od testów ciążowych psia mać co uważa, że test jest pozytywny tylko wtedy jak obie kreski są tak samo ciemne
Więc ja zaczęłam myśleć, że może faktycznie tak bardzo chcę zobaczyć te kreski, że widzę coś czego faktycznie nie ma
Ale komisja kreskowa jest niezawodna i widzi to co ja, czyli nie zwariowałam![]()
Niestety dzisiaj jesteśmy w trasie bo stary ma scyntygrafię
Tylko wcześniej dwa razy test też był pozytywny, a skończyło się źleAle ale odganiam narazie te myśli i staram się wierzyć, że tym razem to jest definitywnie to
Ja jestem po transferze in vitro, dziś jest 6 dpt![]()
Helołwpiszcie mnie na testowanie 22, wczoraj/dziś owulacja więc myślę że tak będzie bezpiecznie, tzn czuję że to chyba owu a że się poddałam w tym miesiącu i miałam nic nie testować ani nic.. ale mąż mnie zaskoczył bo sam zaczął się bardziej przejmować tym razem niż ja, ja się poddałam, a że się samo nic nie zrobi to wziął sprawy w swoje ręce i tyrpie mnie na każden jeden sposób
![]()
Dorka gratuluję kreseczki, też tak czułam że u Ciebie coś musi być, ktoś musi być pierwszy w tym miesiącu i trzymam kciuki za rozwój sytuacji![]()
Hahahaha tyrpie oznacza niby szturchaTyrpie co to znaczy?Nie znam takiego słowa
To konfiguracje w widzeniach?![]()
OkiNie zrozum mnie źle ale już czytałam o różnych odczuciach w swoją stronę i żadne się nie sprawdziły. Podchodzę z ogromną rezerwą do takich słów i staram się też takimi nikogo nie raczyć![]()
Mój Stary też kresek nie widzija rozumiem,że ma -2 soczewki ale bez jaj
Może boi się uwierzyć,że się udało,nie chce się nakręcać ,żeby się później nie zawieść - mój ma podobnieZa dwa- trzy dni będzie gruba kreska to wtedy się ocknie
![]()
Hahahaha tyrpie oznacza niby szturchaale ja mówię że mnie tyrpie no czyli mamy "widzenia " ale nie takie standardowe jak zawsze , bo i w łazience na pralce, w kuchni na stole, o i na sianie również ostatnio
![]()