Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet ja ślepa widzęDzień dobry, czy ja sobie wmawiam czy cos tam majaczy?![]()
Testy mają różną czułość ( jest podana taka info albo na kartoniku albo w ulotce w środku). 10 mq może wyłapać szybciej betę niż 20 czy 25Ooo to nie wiedziałam, czyli niska czułość testu to jest, tak? Sprawdzę dzisiaj o wyższej czułości![]()
Nie trzeba się przyglądać.Dzień dobry, czy ja sobie wmawiam czy cos tam majaczy?![]()
Za wysoki byl jak na ten dpo, ale dzisiejszy pink juz 10, to spoko, chociaz 8-9 nie mowi jeszcze totalnie nic na tym pinku nawetCo to 20? A dzisiaj mam około 8-9 dzień PO
Ja dzisiaj powtórka testu i wciąż biało Zobacz załącznik 1730599
Moje przeczucia sie sprawdzaja, chcesz posluchac?Nie zrozum mnie źle ale już czytałam o różnych odczuciach w swoją stronę i żadne się nie sprawdziły. Podchodzę z ogromną rezerwą do takich słów i staram się też takimi nikogo nie raczyć![]()
Toc to piękna kreska a nie cień!Bo wiecie co mój stary? Powiedział, że sobie wmawiam i się doszukuję, że taka blada to zawsze jestSpecjalista od testów ciążowych psia mać co uważa, że test jest pozytywny tylko wtedy jak obie kreski są tak samo ciemne
Więc ja zaczęłam myśleć, że może faktycznie tak bardzo chcę zobaczyć te kreski, że widzę coś czego faktycznie nie ma
Ale komisja kreskowa jest niezawodna i widzi to co ja, czyli nie zwariowałam![]()
Za wysoki byl jak na ten dpo, ale dzisiejszy pink juz 10, to spoko, chociaz 8-9 nie mowi jeszcze totalnie nic na tym pinku nawettestuj dalej, za kilka dni moze cos byc!
Moje przeczucia sie sprawdzaja, chcesz posluchac?![]()
![]()
Powiedz staremu, ze komisja sie nie myliBo wiecie co mój stary? Powiedział, że sobie wmawiam i się doszukuję, że taka blada to zawsze jestSpecjalista od testów ciążowych psia mać co uważa, że test jest pozytywny tylko wtedy jak obie kreski są tak samo ciemne
Więc ja zaczęłam myśleć, że może faktycznie tak bardzo chcę zobaczyć te kreski, że widzę coś czego faktycznie nie ma
Ale komisja kreskowa jest niezawodna i widzi to co ja, czyli nie zwariowałam![]()