ja chce kupic szczurki hodowlaneOj, nie Beata, a jak tak kciuki za Ciebie trzymałam!!!
Ja teraz luzuje majtyi próbuje się cieszyć tym co mam. Wpadłam dziś na zwariowany pomysł kupienia świnki morskiej - pani świnki. Będzie to druga kobieta w domu, wśród 3 mężczyzn i pana Cezarego - naszego 1,5 rocznego owczarka :-) Świnka upatrzona, w czwartek prawdopodobnie dokonamy zakupu.
reklama
Hej dziewczyny. Widzę że nie tylko ja swiruje co miesiąc doszukujac się objawów ciąży. Hehe. My kobiety chyba już tam mamy. Jak się bardzo chce to nie wychodzi. Wiem na przykładzie mojej siostry. W pierwsza ciążę zaszła po jakimś roku starań ale swirowala juz, zaszła akurat jak dała sobie na luz. Z drugą ciaza miała podobnie. Ja staram się trochę wyluzować chociaż to nie takie proste. Mój mąż powiedział żebym wyluzowala, jak będzie to będzie . Ale to nie takie proste. Staram się jak mogę. A co najlepsze to już drugi raz jestem w takiej sytuacji ze ja się staram o dzidziusia to nie mi się udaje tylko komuś z rodziny hehe. Dowiedziałam się że bratowa jest w ciąży. 6lat temu miałam podobna sytuacje.hehe pozdrawiam wszystkie kobietki i trzymam mocno kciuki &&&&
Nie puszczam, nie puszczam, póki nie ma @ jest szansa.jeszcze nie puszczaj!!zostaw sobie prawa reke do glaskania, miziania świnki, ale lewą wciąż zaciskaj!
super pomysł ze świnkąja mam 2 koty - dziewczynki, wiec mam przewage w domu żeńską
![]()
A świnka może będzie w czwartek, ewentualnie na zakończenie roku szkolnego w prezencie za dobre oceny młodszego, ale chyba bardziej to będzie świnka mamy a na K wypadło sprzątanie klatki :-) Już się ucieszył
Spark
Fanka BB :)
Oo
O z Katowic, to blisko mnie
a ten sklep w Kato ?
https://m.facebook.com/Wózki-dziecięce-659891034073172/ Mam nadzieje że sie wyświetliwysyłają kurierem 3 paczki kazda po 20 zl , wczesniej trzeba sie skontaktowac z nimi i wybrac kolory wszystkiego a jest tego sporo
ja akurat jestem z Katowic wiec bardziej opłaca mi sie tam podjechac
![]()
O z Katowic, to blisko mnie
Jak fajnieOo
O z Katowic, to blisko mniea ten sklep w Kato ?
Spark
Czyli całkiem niedaleko, potem sobie zobaczę co t u siebie mają... Nie potrzebuje Poli co niestety ale lubię pooglądać, i Oby przydało się na przyszłośćJak fajniesklep jest w Dąbrowie Górniczej
chociaz na mapie wyskakuje Siewierz po wpisaniu adresu
![]()
Spark
Mam pytanie, dzisiaj mam 15dc, od kilku dni robię testy owu, wczoraj wieczorem też robiłam i moim zdaniem pozytyw, kreski prawie identyczne, niestety nie mieliśmy się czasu starać bo chłopak wychodził na nocke... Boję się, że przegapilismy najważniejszy dzień... Dzisiaj test już raczej negatywny...
Niby owu przychodzi w 24h po pozytywie, ale mam troszkę podwyższona temp. Już, jakby było po wszystkim...
Niby owu przychodzi w 24h po pozytywie, ale mam troszkę podwyższona temp. Już, jakby było po wszystkim...
no jak jest skok to juz poMam pytanie, dzisiaj mam 15dc, od kilku dni robię testy owu, wczoraj wieczorem też robiłam i moim zdaniem pozytyw, kreski prawie identyczne, niestety nie mieliśmy się czasu starać bo chłopak wychodził na nocke... Boję się, że przegapilismy najważniejszy dzień... Dzisiaj test już raczej negatywny...
U mnie dzisiaj 11 dc jutro rano ide kupić testy owulacyjne i zobaczymy. Mam nadzieje ze jeszcze mam szansę w tym miesiącuMam pytanie, dzisiaj mam 15dc, od kilku dni robię testy owu, wczoraj wieczorem też robiłam i moim zdaniem pozytyw, kreski prawie identyczne, niestety nie mieliśmy się czasu starać bo chłopak wychodził na nocke... Boję się, że przegapilismy najważniejszy dzień... Dzisiaj test już raczej negatywny...
reklama