reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Poszukaj inspiracji na pinterest 😄 ja wczoraj zakupiłam sobie czerwoną kokardę na drzwi 😆
Ooo gdzie kupiłaś? Ja żałuję bo na początku nie chciałam nic stroić na święta i mnie namówiła terapeutka, więc poszłam do sklepu takiego trochę badziewnego od niechcenia, nakupowałam rzeczy, a teraz się we mnie obudził jakiś potwór świąteczny i chce wszystko wszędzie hahahahhahaa i żałuję moich kiepskich zakupów i kiepskiego wieńca na drzwi

reklama
w rzeczy samej, absolutnie, a najlepiej perfumy lub dekoracje świąteczne :D

Ja wczoraj zmarnowałam czas na Zara Home i H&M Home ale nic nie wybrałam :/ nie wiem nawet jakie bombki chce na choice, nie mamy tu żadnych bombek bo nie przywieźliśmy z Polski więc muszę w tym roku kupić wszystko od zera 😶‍🌫️

Na szczęście perfumy są odradzane przy astmie i dobrze bo kiepsko mi idzie zużywanie tych które już mam 😂
Dekoracje rozważę 🥹😍

Zara 😁 Moja Siostra miała kiedyś koszulkę z napisem "Zara mnie szlag trafi" I jak czytam o tym sklepie to zawsze sobie to przypominam 😂

A będziecie jeszcze w Polsce przed Świętami? Inseminacje będziecie tutaj robić? 😀

Na szczęście perfumy są odradzane przy astmie i dobrze bo kiepsko mi idzie zużywanie tych które już mam 😂
Dekoracje rozważę 🥹😍

Zara 😁 Moja Siostra miała kiedyś koszulkę z napisem "Zara mnie szlag trafi" I jak czytam o tym sklepie to zawsze sobie to przypominam 😂

A będziecie jeszcze w Polsce przed Świętami? Inseminacje będziecie tutaj robić? 😀
Takkk, w teorii ok 18 grudnia powinniśmy się zgłosić do kliniki (pi razy drzwi), inseminacja byłaby 20 grudnia w sobotę lub 22 grudnia w poniedziałek, o ile mój cykl nie uzna że się rozleniwi przez duphaston 😩🫣. Więc w teorii powinniśmy być.

Wklejaj jakieś fajne dekoracje jak coś znajdziesz. Ja dzisiaj chyba pojadę do jakiegoś jyska czy gdzieś…

Dobra dziewczyny. 8go stycznia mam wizytę u klinice. A mój mąż badanie nasienia w klinice. Pewnie rozpiszemy wszystko i w lutym może zacznę symulacje. Do połowy roku zamierzam być w ciąży! Szaloną 37 latką 🤦 staaaaarą. Boże. Jak będę rodzić będzie miała 38 😱🙈 ja nie wiem czy ja jestem normalna.

Za to w czwartek za tydzień monitoring sprawdzić moje pęcherzyki, biorę Lamettę 2x1.

Ale wyniki niestety nie robią nadzieji. FSH 8,9 LH 1,6 🤦
Amh sprawdzę w styczniu. Nie chce sobie do reszty psuć świąt i sylwestra.

Dobra dziewczyny. 8go stycznia mam wizytę u klinice. A mój mąż badanie nasienia w klinice. Pewnie rozpiszemy wszystko i w lutym może zacznę symulacje. Do połowy roku zamierzam być w ciąży! Szaloną 37 latką 🤦 staaaaarą. Boże. Jak będę rodzić będzie miała 38 😱🙈 ja nie wiem czy ja jestem normalna.

Za to w czwartek za tydzień monitoring sprawdzić moje pęcherzyki, biorę Lamettę 2x1.

Wszyscy jesteśmy jednocześnie starzy i młodzi 💅🏻

Ale dlatego właśnie nie lubię Sylwestra bo mi przypomina o upływającym czasie. Trzymam kciuki za lekarza ale nie myśl o wieku bo nie ma to sensu.

Takkk, w teorii ok 18 grudnia powinniśmy się zgłosić do kliniki (pi razy drzwi), inseminacja byłaby 20 grudnia w sobotę lub 22 grudnia w poniedziałek, o ile mój cykl nie uzna że się rozleniwi przez duphaston 😩🫣. Więc w teorii powinniśmy być.

Wklejaj jakieś fajne dekoracje jak coś znajdziesz. Ja dzisiaj chyba pojadę do jakiegoś jyska czy gdzieś…

O, to już niedługo 🥹🤞🏻

Pewka, jak tylko cos fajnego znajde to dam cynk 😁

No i super z tą kliniką 😊
Nie przesadzaj z tym wiekiem 😂
Stara to jest 🍑 bo nie ma zębów jak to mawiał mój Dziadek 🤣🤣

No zobaczymy czy cos z tego wyniknie 😄 dzis 18dc , nie wiem czy jeszcze chlopa meczyc 😂

Załączniki

• 20251203_120957.jpg
    20251203_120957.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 8
Ja wróciłam od lekarza dostalam antybiotyk .zapalenie oskrzeli.
Dostalam na panel tarczycowy ale teraz pytanie czy robić bo infekcja podwyższy tsh .
I bez sensu będzie marnować badania.
Jestem 8dp po zastrzyku 6 dp owulacji.
Nawet testować mi się nie będzie chciało
No zostawilabym sobie te badania na chwile pozniej…
Było spoko 😊 nie wyrobiłam się ze wszystkim z przyczyn niezależnych ode mnie ale już kontaktowałam się z szefową bo chciałam żeby wieści o niedociągnięciach wyszły ode mnie a nie od wkurwionej koleżanki która będzie po mnie poprawiała 😅
Szefowa powiedziala, ze rozwiąże problem 😎

Zło nigdy nie śpi 😅😂
Ciasteczek nie będzie do Wigilii bo od wczoraj znowu jestem na diecie 😜

A kawusię zaraz będę robiła trzecią, zapraszam 🤗☕
Ja pierdykam. 10 rano, 4 h temu skonczylas prace- nocke i Ty mowisz o 3 kawie 😂 ja conajwyzej przewracalabymnsie na 3 boczek!
Ale u nas juz jest współżycie ja w zegarku - ok tydzieb przed owulacja żeby na okres owulacji były świeże plemniki ale z małym okresem abstynencji, w tym przypadku to była niedziela, potem zastrzyk w piątek w południe, współżycie w piątek wieczór, sobota wieczór, owulacja niedziela rano, i współżycie niedziela rano. I miesiąc temu podobnie ale nie tak samo (trochę inny schemat). I w teorii idealnie, w praktyce dzieci nie ma :p mimo dwóch jajeczek miesiąc temu. A innym wystarczy tylko raz i nie robią wielkiego schematu i nie dostają recepty na współżycie od lekarza. Myślę że to trochę loteria ;p
W tym cyklu mam podobny schemat 😂 jak z tego nic nie bedzie, to ja sie poddaje 😂
Dekoracje rozważę 🥹😍

Mialam taka bluze!! :D

Trzymam kciuki, zeby sie udalo! Musi sie udac! 🤞

reklama
Do góry