reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha! Sprostowanie ta kreska to żart prosto z rosmana ;) ten test mnie w konia robi i już go wyrzuciłam, a tak wierzyłam w te facelle. Na bobo teście cienia brak, na owulacyjnym negatyw. Nie ma o czym mówić, chyba że o reklamacji :laugh2:
A może po prostu jest tak wczesna ciąża ze tylko ten facelle dal rade ? Warto spróbować jeszcze raz np za 2 dni albo pójść na bete :) ja kiedyś pisałam ze mojej cioci tydzien po @ dopiero zaczęły wychodzic dwie kreski i to w ciąży blizniaczej:) póki nie ma małpy to jest nadzieja + ta druga kreska !![emoji14]trzymam dalej kciuki[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A może po prostu jest tak wczesna ciąża ze tylko ten facelle dal rade ? Warto spróbować jeszcze raz np za 2 dni albo pójść na bete :) ja kiedyś pisałam ze mojej cioci tydzien po @ dopiero zaczęły wychodzic dwie kreski i to w ciąży blizniaczej:) póki nie ma małpy to jest nadzieja + ta druga kreska !![emoji14]trzymam dalej kciuki[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli małpa do rana nie przyjdzie to pójdę rano na bete.

U mnie mały prOblem czy panie miały kiedyś taką cytuacje
Myślałam że owulacja była 28 @ miała być 13.09 a tu nic test bhcg poniżej 0.1 wizyta u gina i niema jeszcze nic w dniu okresu przytualnie a śluz jak jajko kurze dziś bole jak na @ a zamiast tego troche różowego śluzu było. Był to 8 dzień od stosunku podejrzewam druga lub późną owulacje ktoś może doradzić

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041X w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mały prOblem czy panie miały kiedyś taką cytuacje
Myślałam że owulacja była 28 @ miała być 13.09 a tu nic test bhcg poniżej 0.1 wizyta u gina i niema jeszcze nic w dniu okresu przytualnie a śluz jak jajko kurze dziś bole jak na @ a zamiast tego troche różowego śluzu było. Był to 8 dzień od stosunku podejrzewam druga lub późną owulacje ktoś może doradzić

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041X w aplikacji Forum BabyBoom

Znaki, znaki ...

reklama
Do góry