Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zdecydowałaś juz kiedy pierwsza próba testowniaWitam. Dzisiaj 9 godzin w pracy i nie wiem czy mam jeszcze głowę...
Mayallah krechy cudna. Jutro na pewno będzie mocniejsza :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to nawet nie zrozumiałam zbytnio o co kaman...sie pogubiłamGratki pięknej krechy!
Aga to co piszesz jest nie samowite. Jakie to anomalia kobiety mają na świecie...
ja widze druga kreskeWitajcie po przerwie,gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych, ale duzo będzie Dzieciaczkow na wiosnę :-) ja ostatnio miałam straszny młyn i w domu i w pracy, zapisałam się na zajęcia sportowe by zrzucić trochę sadelka, wczoraj 11 dpo zrobiłam test i sama nie wiem, widzę cień cienia, ale Chciałam się was poradzić :-)) bo są tu przecież specjalistkiZobacz załącznik 769604
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
kocham Cie mordko moja, wczoraj mialam usg ciotka wieszLux - cóż mnie tak punktujesz ?!Co chwilę powiadomienia mam
Co tam srelu mój słychać ?![]()