reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi a niewiesz przez ile dni może wychodzić pozytywny? Bo ja chyba zaczęłam testować za późno w 17dc i od razu był pozytyw 18 też a 19 już negatyw. I teraz nie wiem czy po prostu tak wtrafilam i owu była tak późno czy może i dwa dni wcześniej też by wyszedł pozytywny

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi a niewiesz przez ile dni może wychodzić pozytywny? Bo ja chyba zaczęłam testować za późno w 17dc i od razu był pozytyw 18 też a 19 już negatyw. I teraz nie wiem czy po prostu tak wtrafilam i owu była tak późno czy może i dwa dni wcześniej też by wyszedł pozytywny

U mnie pozytywny wychodził tylko jednego dnia.

To kwestia indywidualna, bo poziom LH stopniowo wzrasta i stopniowo zanika. Dlatego zawsze bierze się pod uwagę tylko pierwszy pozytywny test. A nie kolejne. U niektórych wychodzi tylko jednego konkretnego dnia, a następnego już blednie ..u innych taki wynik będzie się utrzymywać do trzech dni.

Ostatnia edycja:
To kwestia indywidualna, bo poziom LH stopniowo wzrasta i stopniowo zanika. Dlatego zawsze bierze się pod uwagę tylko pierwszy pozytywny test. A nie kolejne. U niektórych wychodzi tylko jednego konkretnego dnia, a następnego już blednie ..u innych taki wynik będzie się otrzymywać do trzech dni.
Czyli nadal wiem że nic nie wiem[emoji14]Pozostaje czekać do terminu @ ale chyba się złamie 25dc i zrobię bo tyle trwał poprzedni cykl.

IMG_20160827_094934-120x240.jpg

A to mój dzisiejszy test - 18 dpo.

Załączniki

• IMG_20160827_094934-120x240.jpg
    IMG_20160827_094934-120x240.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 232
reklama
Do góry