reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staram się mierzyć co rano, jeśli zapomnę i zmierzę popołudniu to tego wyniku nie biorę tak pod uwagę. Zauważyłam jednak że u mnie występują co najmniej 2 takie konkretne skoki temperatury i nie wiem jak to interpretować [emoji52] 14 wybieram się do Gina i może zapytam. Zazwyczaj mam mnóstwo pytań wcześniej wchodzę do lekarza i nic nie pamiętam. Tym razem wszystkie pytania spisuje sobie na kartce- chyba będę wyglądała jak debil czytając z kartki [emoji29]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wydawało mi się, że wczoraj pisałaś, że mierzysz w łazience bo tam masz termometr, czyli wstajesz z łóżka, choćby zajmowało Ci to 2 kroki to już takiego pomiaru nie powinnaś brać pod uwagę.
Ja nie stosuję tej metody, ale niejednokrotnie dziewczyny tutaj w wątku mówiły, że mierzą zaraz po przebudzeniu, mają termometry przy łóżku, pod poduszką.

reklama
Wydawało mi się, że wczoraj pisałaś, że mierzysz w łazience bo tam masz termometr, czyli wstajesz z łóżka, choćby zajmowało Ci to 2 kroki to już takiego pomiaru nie powinnaś brać pod uwagę.
Ja nie stosuję tej metody, ale niejednokrotnie dziewczyny tutaj w wątku mówiły, że mierzą zaraz po przebudzeniu, mają termometry przy łóżku, pod poduszką.
Chyba rzeczywiście zacznę w takim razie spać z termometrem pod poduchą [emoji52] mam też zainstalowaną aplikacje w telefonie gdzie notuje daty @ i temperaturę a ona " przewiduje " owulacje. Dotąd w sumie jej prognozy pokrywały się z wykresem ale traktuje ją raczej pi razy drzwi.

To naprawdę zazdroszczę [emoji16] ciekawe czy ten eaparol działa. Któraś stosowała? Ja przewidywanie owulacje mam mieć wtorek lub środę to może zastosuje się do sposobu jednej z was która wcześniej pisała że przytulanko w piątek a potem dopiero w poniedziałek. Dzisiaj idziemy na badanie nasienia i zobaczymy co słychać u naszych pływaków. Moja temperatura wygląda troszkę jak ekg wariata w ciągu cyklu wciąż spada i się podnosi. Rozwiażałam kupno lady comp ale cena powala [emoji52]

Hej . Ja też prawdopodobnie będę miała owulacje wtorek środa. Lekarz mi zalecił ostatni raz kochać się z mężem w piątek i później w poniedziałek. I 20 minut pupą do góry. Kiedy masz przewidywany termin @ ?? Może razem będziemy testować. ;)

bertha - no to po teorii :D Jak dojdą mi dzisiaj testy owu, to machnę dziś i jutro - będzie 6 i 7 dc.

Ja również Wam życzę miłego dnia. Ja dzisiaj będę miała chyba przepłakany :D mój syn zaczyna naukę w 1 klasie :o:o:o:o:o Strasznie przeżywam.

Nessi no to faktycznie sentymentalny dzień Cię czeka. Ja swojego dałam do przedszkola- drugi rok już będzie chodził do tego przedszkola więc wiem czego się spodziewać. Chociaż też dzisiaj pomyślałam, że rok za nami, synek rośnie i nim zdążę się odwrócić to będę go prowadzić do 1 klasy.
Agnesis jak tam w pracy?Wróciłaś już czy nadal po urlopie? U nas dziś wchodzi nowy kierownik. Będzie się działo. Mam nadzieję, że szybko zajdę w tą ciążę.

No to fajnie się złożyło bo u mnie też 21 września. A jak długie masz cykle ?? Będziemy razem testować.
Cykle miałam różne od 27-28 dniowych aż po 41 się zdarzało. Ostatnie 2 miałam po 30 dni i mniej więcej tego się trzymam. Zastanawiam się czy zaszkodzi jakbym miała zbliżenie w poniedziałek a potem jeszcze środę. Mój mąż ma dość wolne plemniki i boję się że jak owu przyjdzie w środę to plemniki z poniedziałku już nie będą w stanie dopłynąć bo coś je wciągnie po drodze [emoji6]

reklama
Jeśli chodzi o temperaturę to powinno się mierzyć ciągle o tej samej porze i przed wstaniem bo każdy ruch może zaklamac rzeczywisty wynik, ja mam termometr w szufladzie przy łóżku :-)
Mój synek dziś do drugiej klasy, choć powinien dopiero iść do 1, ech ta głupia reforma
Byłam rano zbadać betę i zobaczymy, koło 21 ma być wynik online

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry