reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Rozumiem dziękuję. Bo dzisiaj mam dziwne kucie w podbrzuszu ale sluz nie za bardzo taki jak w owu. Trochę dziwne to.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak miałam w zeszłym cyklu. Już nawet naczytałam się że przy zagnieżdżaniu może pobolewać tak i że potem może się pojawić plamienie. Miałam wszystkie objawy- zdumiewające jak można wszystko dopasować do siebie gdy komuś zależy. Ale niestety nic z tego [emoji22]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję tych negatywów, może jeszcze będzie choć jeden pozytywny :-D

Megan przykro mi, ale też czuje ze kolejny cykl będzie nasz!

Ness czemu skazujesz ten cykl na straty?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak miałam w zeszłym cyklu. Już nawet naczytałam się że przy zagnieżdżaniu może pobolewać tak i że potem może się pojawić plamienie. Miałam wszystkie objawy- zdumiewające jak można wszystko dopasować do siebie gdy komuś zależy. Ale niestety nic z tego [emoji22]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Niema co się smuci ja się w tym cyklu wogole nie starałam z mężem bo on nie chciał ale bez zabezpieczenia. Dziewczyny każda z was będzie miała niedługo dwie kreseczki na testach życzę wam tego.[emoji3]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki póki nie ma @ jest nadzieja, ja ciągle trzymam za was kciuki, zwłaszcza że czasem dopiero po terminie wychodzą kreseczki na teście, także maj czeka [emoji1]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No narazie nie ma. Choć rano mnie coś tam kuło na dole i myślałam że będzie lada moment.
Właśnie przeczytałam w necie historie ze dziewczynom czasem tydzień albo dwa po terminie @ wychodziły pozytywne. Więc bądź tu mądry.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry