reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kreska fioletowa,
dokładnie tak było miałam dzis rano isć na bete ale jak mi w domu test wyszedł negatywny to nie poszłam po 8 zrobiłam nastepne dwa i tez wyszły negatywne i tak po południu zerknełam i na jednym widać taki ślad jak by fioletowy ale mój telefon tego nie wyłapuje wiec nie mam jak zdjęcia zrobić. Wiem tanika wiem chciałam tylko zapytać czy komuś sie coś takiego zdarzyło bo mi pierwszy raz, staram sie nie nakrecać jutro rano jak nie dostane @ to pójde na bete
Hmm to może być tak że ta beta jest tak niska ze tę dwa po 8 i tak by jej nie pokazały bo za mało jej w moczu naroslo po tym porannym sikaniu juz

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś 3dc plan co 2 dzień przytulanki a może się trafi strzał w 10!albo kolejny cykl bezowulacyjny o_Otego narazie się nie dowiem ,odpuściłam gina w tym roku .Ruszam z badaniami ewen leczeniem po Nowym Roku:-) :)

Ostatnia edycja:
Clostyrberg? To dobrze że będziesz mieć monitoring będziesz miała podgląd co się dzieje
14749030001871029996101.jpg

Załączniki

• 14749030001871029996101.jpg
    14749030001871029996101.jpg
    802,8 KB · Wyświetleń: 53
U mnie test owulacyjny wczoraj pozytywny, przytulanki były i będą, śluz piękny szklisty rozciąglisty Czytam wasze posty i widzę, że niektóre z nas nie mogą zajść w ciąże a inne zachodzą jak ja od razu i nie mogą jej utrzymać. Dwie kreski to radość a utrzymanie ciazy jeszcze większa.
Ja po moich 3 poronieniach sie nie poddam ba nawet po 20. Bedę tak długo próbować aż sie uda lub przyjdzie menopauza.

reklama
Do góry