reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem Megan tylko, ze mnie bolaly i przestały. Głupie no :-p
Ale juz jutro sie okaże, nie ma co :blink:
A wiec czekam :D

hchy43r8x8s8gt0i.png

reklama
Lubię was czytać choć niewiele piszę, chyba dlatego, że nawet jak znowu zajdę w ciążę to brak mi wiary, że tym razem donoszę i nie ma się czym cieszyć.
Po zrobieniu testu ciążowego nie skaczę z radości bo to dopiero początek długiej drogi, która dla moich maleństw kończy się zbyt szybko...
Jednak naiwnie wmawiam sobie za każdym razem, że teraz zrobię więcej...
wszystko...
bardziej...
i zatrzymam tą kruszynkę...,
że teraz się uda...
ale każdy raz kończy sie tak samo :(
Oczywiście nie poddam się dopóki menopauza mnie nie dopadnie, ale mam już w sobie tyle bólu... dziś zapalam świeczki dla moich bliskich zmarłych i zapaliłam 3 więcej dla moich maleństw...ech taki jakiś nastrój mam dziś melancholijny.
[*] [*] [*]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam.
A potem... Zaczekam jeszcze chwilę.
I każdą następną też zaczekam..."
Marbia przykro mi :hmm:
Co nas nie zabije to nas wzmocni mawiają :-( :( wierzę mocno, że donosisz kruszynke,że będzie Ci dane jeszcze być wspaniałą mamą ;)

A jak to sie pije? Prze cały cykl? Mogłabyś mi podać cenę w Polsce? Poszukam tego w Anglii. Dziekuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej to pic przez 2-3 miesiace. Ja pije przez caly cykl. Tez mieszkam w uk. Tutaj inofem jest dosc drogi, za 60 saszetek jakos 40£. Ja zamawiam z polski na ebayu. Za 60 saszwtek zaplacilam 17£ z darmowa przesylka.
Pozdrawiam [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ale się dłuży to czekanie do dnia zrobienia testu, szczególnie w wolny dzień taki jak dzisiaj. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny, ujrzałam biel vizira. :D

Ależ ten listopad sie zaczął, jakiś wysyp @ nastał [emoji35] co to się dzieje [emoji17] tulam wszystkie które potrzebują, smutają i mają doła [emoji8] [emoji8] niby non stop pod górkę, ale kiedyś będzie szczyt i prosto z górki!
Ja nadal sfrustrowana brakiem działań, a taka chcica, aż szkoda marnować [emoji1] nich no tylko wrócę do domu... I wiooo! [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Magda przykro [emoji17] siły do dalszej walki życzę ! [emoji123]

Windy ... niech M zbiera siły bo go bankowo rozłożysz na łopatki [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana, trzymam mocno kciuki zeby sie udało..
Powiedz jak wyniki badan, co ci wyszło, co robiłaś?
Oh było trochę:
Cytologię
Chlamydie
Cytomelagie
Toksoplazmozę
Antykoagulanty
Trombofilie czekam na wyniki
TSH, FT4 i insulinę ide kontrolnie sprawdzić jutro
Wszystkie wyniki są super nie znaleziono narazie nic co mogłoby być przyczyną poronień.

Do góry