reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lunka u mnie tez byly cykle 24-25 dni, pierwszy blady tescior wyszedl 24dc, twoja temp jest nawet wyzsza niz moja!
Podziwiam za cierpliwosc, Ja bym juz testowala[emoji6]

Leeleeth, Ja widze Cien!!! Trzymam kciuki!!

Sciskam te do ktorych zawitala @, oby ostatni raz[emoji11][emoji11][emoji11]

Lux, hop hop...[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeden raz w zupełności wystarczy!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Może był złoty strzał :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej. :) dzisiaj 36 dc (od ronienia), cykle srednio 36dni. Test z rana negatywny. Bóle @ i czestomocz. Dzisiaj pojawiła się plamka brązowa na bieliźnie. Czy to może być już @? Czy może jednak się udało i wziąć dupka w razie Co... ?? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w dniu @ tez miałam nitkę brazowa
I czekałam ale sie nie pojawiła

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Ja nawet plamienia 37.3 tempa a dziś czuje się fatalnie tak grypowo..wszystko mnie boli i w pachwinach czasem taki tempy ból..ale do piersi ..dotykać się nie mogę...też czekam jeszcze z testem bo mam wątpliwości wypatrując @ biegam do łazienki. I ja trzymam za Ciebie [emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze luna no Twoje objawy to wróżą ciążę [emoji3] jak nic, testuj, już napewno wyjdzie jeśli jesteś w ciąży [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez nie bardzo rozumiem tych faz lutealnych
W 9dc pęcherzyk 19mm wgl lekarza owu powinna byc w 11-12 dc, seksy tez tak były.
Ale jak tu liczyć cykle skoro mam co 28? Normalnie skoro owu np wypada wcześniej?
Czy któraś potrafi mi to wyjaśnić Kochane moje :-)?

Albo tak jak pisze Spark albo moze byc tak ze ten cykl jest inny niz standardowy i jesli w tym cyklu sprawdził gin ze owu w 11-12 dniu a fazę lutealna masz np 14 dni to będziesz miec cykl 12+14=26dni. Faza lutealna jest ponoc stała dla kobiety jesli nie bierze dodatkowo progesteronu. Dzięki monitoringowi możesz sobie obliczyć na przyszłość ile twoja faza wynosi i jak w kolejnych cyklach wykryjesz owu (ból, śluz, temperatura, test) to dodajesz sobie dni twojej fazy i wiesz kiedy termin @. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
A może się przesunela. Może idź do gina?
Dokładnie 20grudnia miałam usg i wyszły ogromne torbiele dwukomorowe na lewym jajniku i troszkę mniejsze na prawym. Dlatego brałam orgametril... Więc nie miałam o czym marzyć, a że jestem du...a z uszami, to się dałam wkręcić ;) niestety... :( beznadziejny cykl...

Do góry