reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na pewno będzie dobrze i się uda! Będę trzymać mocno kciuki :*

Polecam owitrelle jak pęcherzyki ma 18mm,hormon hcg poprawia zagniezdzenie,tez

Ładnie obstawione :) szacunek dla męża, że daje radę ;) oby były tego skutki ll ❤

Nie wywołuj wilka z lasu ;) oby ta wątpliwa przyjemność Cię ominęła :*

Nie biorę, ponieważ nie ma potrzeby. Same pękają :)

Dobrze, że wstrętna @ przyszła. Przynajmniej nie trzyma Cię w zawieszeniu.
Oby ten cykl był owocny :* ❤

Muszą pomóc, wierzę w to :) powodzenia w tym cyklu!

Powodzenia! Życzę żeby to był ostatni miesiąc starań :)

reklama
Ja juz po przytulankach :)
Idę spac bi padam
Wiec przytulanki 8,9,10,12,13,15 no i 16 jutro ;)
Mam nadzieję ze cos z tego bedzie.
Antonina testujemy razem :)
Wow jaki maraton ... szacuneczek [emoji4] jak z tego nie wyjdzie to ja już nie wiem [emoji12] trzymam kciuki [emoji7] [emoji110]
A y mnie 8,12 na 13dc,14,zastrzyk 12 musi się udać
Docia trzymam kciuki żeby się teraz udało ! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Karolka super, że wracasz do starań z tak pozytywnym nastawieniem ... [emoji6] abyś szybko zobaczyła swoje 2 kreski

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

A ja zamiast cudownego prezentu urodzonego dostałam plamienia :(
Czyli dupa... w zeszłym tygodniu piękne jajeczko 19mm a teraz już plamienie, znaczy że druga faza do doooopy :( Chyba pora odpuścić, ale tak trudno podjąć tą decyzję...

Kochane wrzucam dwa testy: u góry 10 dpo, na dole dzisiaj 12 dpo. Kreska wyszła od razu. Ciemnieje prawda? Wg moich normalnych cykli dzisiaj powinnam mieć @. Ale kilka dni jeszcze będę zaglądać w majty.

Załączniki

• 20170129_075705-1-1.jpg
    20170129_075705-1-1.jpg
    173,1 KB · Wyświetleń: 127
Czyli dupa... w zeszłym tygodniu piękne jajeczko 19mm a teraz już plamienie, znaczy że druga faza do doooopy :( Chyba pora odpuścić, ale tak trudno podjąć tą decyzję...
A moze to imppantacja? Kiedy ma byc @? Wszystkiego naj Kochana :* nie ma dolowania. Głowa do góry :*

Ostatnia edycja:
O A ja weszłam żeby super życzenia złożyć. A może to implantacji hmmm?? Taka na prezent ;)

reklama
Do góry