widzę że ktoś mnie rozumie[emoji2]Ja też co chwila do kibelka bo jakoś mokro. Strach jest cały czas póki babla nie zobaczę![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę że ktoś mnie rozumie[emoji2]Ja też co chwila do kibelka bo jakoś mokro. Strach jest cały czas póki babla nie zobaczę![]()
Oczywiście ze ciemnieje![]()
jesteś silna kobieta dasz radę kochana wierzę w CiebieJa z synem ważyłam więcej i dałam rade teraz tez dam bo wiem ze dam![]()
Basiu, ja w tym cyklu po owu 1 dzień ale to bardziej jakby się przesunielo a potem już nie było. Natomiast zdarza się, że do @ ze 3 razy jeszcze tak.Dziewczyny a wy po owulacji już nie działacie? Jak to jest? Lepiej się wstrzymać aż do @ ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo kochane moje ! Co idę do wc to strach. Kiedy macie wizytę M2b? mfifi04?
Ja bardzo dobrze. Jutro rano o 7 [emoji2] a ty jak dziś się czujesz?Mam tak samo kochane moje ! Co idę do wc to strach. Kiedy macie wizytę M2b? mfifi04?
Jak się czujecie ?
mfifi04 jasne ze dam rade damy wszystkie nie
Bulbasek to dobrze ze ciemnieje teraz będzie już tylko lepiej !:*
Coś cie ostatnio mało u nas na wrześniu udzielaszJa bardzo dobrze. Jutro rano o 7 [emoji2] a ty jak dziś się czujesz?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Ci bardzo. U mnie owu chyba byla wczoraj bo jajniki bolały. Ake śluz mialam juz kremowy.wtedy miałam takie jasniutkie. Trzymam Kochana za Ciebie kciuki
![]()
Bertha to nie implantacja. Ciągle plamię i to spore plamienie...Natura książek nie czyta! Prawy jajowod moze wyłapać jajeczko z lewego jajnika. A przytulanki dzien przed to bardzo dobry czas! Nie trać nadziei.
Ja stawiam ze to implantacja!
Sto lat StorAnia!! Dwóch kreseczek życzę!!
Arrow, spóźnione życzenia spełnienia najważniejszego marzenia!!
Pięknie ściemniała!!! :
Witaj! Zawsze jest nadzieja ze to plamienia implantacyjne... ale niestety trzeba czekać..
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku