reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przyszlam się i tu wyżalić:(Bylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczor:(buu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..

Takze staranka dopiero od Maja;((( tak mi smutno..tyle czasu zas..;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wszystko przecież stracone. Wykorzystajcie ten czas na staranka od srody od razu, a nóż zaskoczy. Wiesz że różne rzeczy się tu dzieją :-) a np z tego względu że sie smucisz i stresujesz oeu przyjdzie później, pecherzyk pęknie dzien później i akurat się wstrzelicie. Trudno tak się zgrać ale od razu proszę marsz do wyra :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Proszę test robiony 2h temu ...

3543dda20a4a62a6ac6a07d84c951ffe.jpg

Biel vizira... mówiłam ze tamten był jakiś lewy ;-) czekam na @ tylko niech już się ogarnie i przyjdzie !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu a miałaś w końcu tą wizyte z USG i wogóle co za badania porobiłaś w ostatnim czasie?? Co z tym progesteronem?? Jakieś leki dodatkowe???
To dłuuuga historia ;)
Zmieniłam lekarza. Tamten zaproponował clo i monity oraz dupka. Po miesiącu bezskutecznego starania inseminację... Gdy zapytałam czy to ma sens bez zbadania drożności, usłyszałam że w MOIM wieku szkoda każdego cyklu... hmmm... a mojej kasy nie szkoda??? No i zmieniłam ginekologa. Mam skierowanie na drożność, ale nie mam @ , bo się spóźnia!!! Tyle w skrócie ;)

Moze zle widziala i to.nie byl plyn....albo mialas dwa pecherzyki...???
16mm to jeszcze maly. Niektore kobiety hoduja po 24-26mm i przy takich duzych zachodza.....jeżeli skoku nie.bylo to moze zdarzycie sie wbic z mezem.. [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, 16 mm to wcale nie dużo. Kontroluj testy owu, może zdąży[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje, chyba dobrze. Dziś już nie powtarzałam bety. Zobaczyłam, ze prawidłowo przyrasta i będę spokojnie czekać do 13.03 (mam wtedy wizytę).
Właśnie sobie poleguje i najchętniej poszłabym spac :)
Dziś zaczęłam 5 tc :)

@marc
@Queen
Czekamy na Wasze poranne teściory :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

To tak jak ja 4t1d [emoji4] ... na kiedy masz termin ?

Hej kobietki, witam po przerwie. Była potrzebna żeby wszystko przemyśleć i poukładać. Od dzisiaj oficjalnie wracamy do staranek. Jestem po wizycie u gina. Podczas histero usunęli polip, Dzisiaj na USG pęcherzyk miał 21mm , endo 12mm , mamy działać cały weekend. A i wyniki TSH spadły na 2,5. Ale z nimi też ferrytyna poniżej dolnej normy. Zaczynam nadrabianie. Mam nadzieje, że posypało się duuużo podwójnych kreseczek.

Super, ze już lepiej [emoji4] i wróciłaś. Owocnego weekendu [emoji6]

Tak. Na oddział mam się zgłosić w ND a w poniedziałek operacja :)

Nimitii powodzenia ... oby było szybko i bezbolesnie [emoji6]

Przyszlam się i tu wyżalić:(Bylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczor:(buu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..

Takze staranka dopiero od Maja;((( tak mi smutno..tyle czasu zas..;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo tak mi przykro ... los igra z nami ale się nie poddawaj działajcie bo teoria teorią a życie pisze swoje scenariusze [emoji8]

Proszę test robiony 2h temu ...

3543dda20a4a62a6ac6a07d84c951ffe.jpg

Biel vizira... mówiłam ze tamten był jakiś lewy ;-) czekam na @ tylko niech już się ogarnie i przyjdzie !

Queen nie, ja nie odpuszczam ... zrób kochanie proszę dla nas rano z pierwszego sikania facelle ... ja tylko wtedy uwierzę [emoji6] kciuków nie puszczam [emoji39]

reklama
Do góry