reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Weź mi nadzieji nie rób :-) bo jesli jutro małpisko w terminie przyjdzie to będę smutna. Lae faktjest taki, ze w poprzednich cyklach na 3 czy nawet 4 dni przed @ mialam plamienia najpierw blado brązowe potem już mocniej no a na koncu krew juz leciala. A teraz cisza żadnych plamien a jutro niby mam miec @. A owu byla moedzy 11 a 13 dc. Cholera wie co to będzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kup test i sikaj;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To juz jutro pierwsze sikanie!!!!! Jupi

Ja tutaj to klimat inny mala urodzona w lutym i szybko dlugie spacery i wylazenie bo w domu mialam dosc siedzenia
Ale w czerwcu to już sloneczko rozpieszcza jakby nie patrzec;)

To juz jutro pierwsze sikanie!!!!! Jupi

Ja tutaj to klimat inny mala urodzona w lutym i szybko dlugie spacery i wylazenie bo w domu mialam dosc siedzenia
Ale w czerwcu to już sloneczko rozpieszcza jakby nie patrzec;)
Moja Nadia że stycznia;) na wakacje już sobie pięknie siedziała;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ookatkaoo nommm .. Ostatnio ogladalam filmiki jak ladnie moja tez siedziala i bawila sie zabawka masakra ....
2010 maj byl cieplusi...jak dzis pamietam dzien w którym lezala w wozku w samych bodach.
Tu to sie korzysta z kazdego slonca
.bynajmnoej my rzucamy wszystko by spedzic czas na dworze wygrzewajac sie

Elodia wytrzymasz..to tylko pare h :) kurde tez bym tak chciala no ale swoje trzeba wyczekac wrrrr

Do góry