reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja wam powiem, ze sie nie wypowiem :D widzac na codzien paredziesiąt recept i ilości lekow jakie pacjenci pochłaniają miesiecznie nic mnie przeraza. Tzn jestem zdania, ze ketonal raz na jakis czas nie wyrządzi nikomu wiekszej krzywdy. Sama biore jak boli zab, jedyna rzecz ktora na to pomaga(choc masz racje jest to syf bardzo zle wplywajacy na chociazby blone zoladka). @O'Hara oczywiscie z calego serca wspolczuje straty ojca z takiego powodu. Wielu ludzi cierpi na rozne schorzenia jak np. wrzody zoladka, ktore nie koniecznie muszą od poczatku dać o sobie znac, a w polaczeniu z przyjmowanymi lekami moga powodować wiele problemow zdrowotnych...
Poza tym patrzac ile jest juz rzeczy diatepnych bez recepty, ktore jeszcze dwa trzy kata temu byly tylko na recepte to glowa mnie boli i jestem zdania, ze ludzie i tak sie sami wykończą.
Jednak sie wypowiedzialam :p

reklama
Ja dostałam na ząb taki lek do rozrobienia w wodzie, działa szybko i mega dobry jest tzn silny lek, tylko że on chyba na receptę, ale jak mnie ząb napiepszal tak że żadne ibuprony czy ibumy nie pomagały a tylko napilam się tej zawiesiny tego leku to po 10 minutach jak ręką odjął. Ja też mam bolesne @, ale Ketonalu na to nie biorę, tak jak pisałam raz w życiu brałam i to jak miałam początki zapalenia opon mózgowych, i żaden inny ból nie był tak silny jak wtedy,bóle na @ czy bóle zębów się chowają przy tej chorobie.
Pewnie chodzi Ci o Nimesil? Na mnke ten lek wogole nie dziala.

Ja dostałam na ząb taki lek do rozrobienia w wodzie, działa szybko i mega dobry jest tzn silny lek, tylko że on chyba na receptę, ale jak mnie ząb napiepszal tak że żadne ibuprony czy ibumy nie pomagały a tylko napilam się tej zawiesiny tego leku to po 10 minutach jak ręką odjął. Ja też mam bolesne @, ale Ketonalu na to nie biorę, tak jak pisałam raz w życiu brałam i to jak miałam początki zapalenia opon mózgowych, i żaden inny ból nie był tak silny jak wtedy,bóle na @ czy bóle zębów się chowają przy tej chorobie.
Nimesil może?

Wgl to doszłam do wniosku że zrobię przerwę w przytulankach xD wczoraj były i przedwczoraj,a skoro dziś pozytywny test, to jutro niech będą a dziś dam spokój M xD co za dużo to niezdrowo przecież :D

Wgl to doszłam do wniosku że zrobię przerwę w przytulankach xD wczoraj były i przedwczoraj,a skoro dziś pozytywny test, to jutro niech będą a dziś dam spokój M xD co za dużo to niezdrowo przecież :D
Niech zolnierzyki dojrzeją i jutro poprawicie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry