reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja kolejne testowanie w sobotę ale nie myślę żeby się coś zmieniło
W o dac w tabelke?

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Kurcze jeszcze 2 godziny do wizyty, oszaleje normalnie z nerwów.
Od kilku dnie mam zachcianki na słodkie :p
Ja dopiero w czw idę pierwszy raz oglądać bo na ost wizycie nic nie było widać, tylko pęcherzyk
Też już mam stresa, w czw zaczynam 11 tydzień!
Powodzenia :* daj znać co i jak

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero w czw idę pierwszy raz oglądać bo na ost wizycie nic nie było widać, tylko pęcherzyk
Też już mam stresa, w czw zaczynam 11 tydzień!
Powodzenia :* daj znać co i jak

Ale wam zazdroszczę dziewczyny! Życzę wam dużo zdrówka. [emoji110]️

Dzisiaj jest moja druga rocznica związku z M :-) to na 3 rocznice związku już po ślubie będziemy, niech mnie ktoś uszczypnie bo nie mogę w to uwierzyć..

Tylko rocznice spedzimy osobno bo ten na nockę idzie :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Ale wam zazdroszczę dziewczyny! Życzę wam dużo zdrówka. [emoji110]️
Też za niedługo będziesz się stresować wizyta, zobaczysz! Zresztą - jak Wy wszystkie! Każda z Was zasługuje na order wytrwałości, serio Was podziwiam :)
Będzie dobrze [emoji173]
I dziękuję - obyś miała rację i żeby wszystko było dobrze bo mdłości mi przeszły całkiem a męczyły fest.. został tylko ból piersi ale czuje go podczas ściskania czy leżenia na brzuchu tylko.
Ahh z jednej strony cieszę się, że mnie nie nadciąga (prywatne wizyty) na 120 co tydzień, bym zbankrutowała chyba.. Ale z drugiej strony w 11tyg jeszcze dzidziusia i serducha nie widziec ?ehhh no najwidoczniej raz na 4tyg wystarczy, a że się tak niefortunnie zdarzyło, że pierwsza wizyta za szybko o 2,3dni ..no nic, czwartek już za pasem.. mam nadzieję że usłyszę same dobre nowiny [emoji7] mocne serce i dostanę piękne zdjęcia bo dzidzia już z 3cm powinna mieć!

Mi się znowuż podoba Maja,zawsze miało być że córkę nazwę Maja,ale ostatnio mi się spodobało Liliana, ale tu znów problem bo jest Liliana i Lilianna, mi się bardziej podoba przez dwa "n" Ale w Pl bardziej popularne jest przez jedno "n", a ostatnio wpadło mi w ucho Alicja, mogła bym nadać dwa imiona Liliana Alicja i nazwisko też pasowało by,i mi się bardzo podoba właśnie tak :D Sama bym chciała się tak nazywać :D Ale nie zdecydowałam jeszcze ;) Chłopiec Marcel, podoba mi się też Dominik, Rafał... Dobrze że mam jeszcze czas na przemyślenie :D Dopóki nie zajde w ciążę i nie poznam płci :) Jak już będę znać wtedy będę myśleć :)
Mi też się bardzo podobało Alicja, dopóki nie poznałam dziewczyny, która się tak nazywa i totalnie obrzydziła mi to imię. Od wtedy kojarzy mi się tylko zle :(

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja coś czuje, że @ się zbliza. Cycki bolą identycznie jak zawsze przed, podbrzusze ciągnie jak przed, na dodatek napięcie przedmiesiączkowe się powoli pojawia, bo zaczynam mieć ochotę zabijać. ;)

A ja coś czuje, że @ się zbliza. Cycki bolą identycznie jak zawsze przed, podbrzusze ciągnie jak przed, na dodatek napięcie przedmiesiączkowe się powoli pojawia, bo zaczynam mieć ochotę zabijać. ;)

U mnie plamienia coraz większe, myśle ze do jutra @ się rozkręci jak karuzela także cóż... za pare godzin rozpocznę 13 cs, muszę się jakoś ogarnąć, bo zawsze sobie obiecuje, ze nie będę płakać a tu łzy się same cisną do oczu. W tym miesiącu się wyjątkowo nakręciłam, w przyszłym muszę trochę odpuścić, bo tak się nie da żyć. Już nawet nie wiem czy jest mi przykro, czy jestem najzwyczajniej w świecie wkurwiona! Tez bym komuś przywaliła :)

Mi też się bardzo podobało Alicja, dopóki nie poznałam dziewczyny, która się tak nazywa i totalnie obrzydziła mi to imię. Od wtedy kojarzy mi się tylko zle :(

To jest właśnie najgorsze.
A dla mnie jako nauczycielce prawie każde imię to jakieś dziecko:p i ciężko to z głowy wyrzucić

reklama
Do góry