reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na żel i oliwki trzeba uważać. Myśmy też do czasu korzystali ze zwykłych wspomagaczy (durex lub oliwka). Potem się naczytałam i kupiłam specjalny żel, który nawet nie tyle co pomaga to nie przeszkadza! Konsystencja niektórych specyfików może utrudniać poruszanie się plemników. Warto o tym poczytać, niektórzy mają problem z zajściem w ciążę, ofstawiają różne specyfiki i bach, udaje się :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie my dziś rano bez niczego [emoji14] a tu bach test pozytywny. Jutro też pewnie bez niczego bo od dziś mam tak mokro jak jeszcze chyba nigdy :o także zobaczymy [emoji23] z tym że no mówię my dopiero 3 cykl więc wiesz [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam 4 :) ale ze mam rozmiar 6,5 to optycznie wydaje się szersza ;) 1650 zł nas wyszło po znizce :) próba 535. Też myśleliśmy że albo 16 albo 30 [emoji14] ale padło na 30 dzien przed Sylwestrem :) ja jestem kosmetyczką i przed świętami mam Sajgon więc ten30 to już na spokojniej trochę :)

Jak pomyślę, że miałabym się umawiać na paznokcie teraz to aż mnie głowa boli :D na szczęście zrobię sobie hybrydki sama :D
masz drobniutkie paluszki, ja znacznie większy rozmiar :D no i moje z próbą 333 1000zł. Oby nie ciemniały :D

Jak pomyślę, że miałabym się umawiać na paznokcie teraz to aż mnie głowa boli :D na szczęście zrobię sobie hybrydki sama :D
masz drobniutkie paluszki, ja znacznie większy rozmiar :D no i moje z próbą 333 1000zł. Oby nie ciemniały :D
My też na początku myśleliśmy o 333 ale próba bardzo słaba :( dlatego zdecydowaliśmy się na 535.
No teraz do mnie też już do końca roku terminów nie ma [emoji23] szczyt sezonu [emoji14]

Na żel i oliwki trzeba uważać. Myśmy też do czasu korzystali ze zwykłych wspomagaczy (durex lub oliwka). Potem się naczytałam i kupiłam specjalny żel, który nawet nie tyle co pomaga to nie przeszkadza! Konsystencja niektórych specyfików może utrudniać poruszanie się plemników. Warto o tym poczytać, niektórzy mają problem z zajściem w ciążę, ofstawiają różne specyfiki i bach, udaje się :)

Widzę temat wyczerpany pół dnia temu wybaczcie [emoji23] musiałam apke odinstalować i znowu zainstalować a drzemkę se machnelam 4godzinna i jestem po tyłach:p

Widzę temat wyczerpany pół dnia temu wybaczcie [emoji23] musiałam apke odinstalować i znowu zainstalować a drzemkę se machnelam 4godzinna i jestem po tyłach:p

Spoko [emoji23] nikt się nie gniewa [emoji14] ba nawet fajnie że tak zwróciliście uwagę to jak teraz nie wyjdzie będę wiedziała co w następnym cyklu zmienić [emoji14]

Spoko [emoji23] nikt się nie gniewa [emoji14] ba nawet fajnie że tak zwróciliście uwagę to jak teraz nie wyjdzie będę wiedziała co w następnym cyklu zmienić [emoji14]

Nie no bo jeszcze zaraz usłyszę że wszechwiedzaca jestem i zaś się przemadrzala, jak jakis ekspert wypowiadam [emoji23][emoji23]
Też chciałam ost Was popytać z czego korzystacie bo może w tym tkwi problem a przecież tak niewiele trzeba żeby to zmienić, a nuż zaskoczy :)

Nie no bo jeszcze zaraz usłyszę że wszechwiedzaca jestem i zaś się przemadrzala, jak jakis ekspert wypowiadam [emoji23][emoji23]
Też chciałam ost Was popytać z czego korzystacie bo może w tym tkwi problem a przecież tak niewiele trzeba żeby to zmienić, a nuż zaskoczy :)

Dziś całe szczęście z niczego [emoji23] a akurat test owu pozytywny [emoji14] więc zobaczymy czy zaskoczy [emoji14] głównie zwykła najzwyklejsza oliwka [emoji14]
Ale fakt sprawdziłam na naszym żelu który też mamy i czasem się używa i jak byk pisze że MOZE ZMNIEJSZAĆ RUCHLIWOŚĆ PLEMNIKÓW [emoji23] także ten [emoji14] idzie do szafy póki co [emoji14] jutro bez niczego też [emoji14]
A jak w tym cyklu nie wyjdzie to zainwestuje w taki przyjazny plemnikom [emoji14]

A ja z tych nie konfliktowych osób [emoji14] unikam wszystkich takich sytuacji [emoji14]
I sama nie prowokuje i nie czepiam się [emoji14] takze spoko :D ja z tych co albo przyjmują na klatę albo wpuszczają jednym uchem a wypuszczają drugim [emoji14]

A ja z tych nie konfliktowych osób [emoji14] unikam wszystkich takich sytuacji [emoji14]
I sama nie prowokuje i nie czepiam się [emoji14] takze spoko :D ja z tych co albo przyjmują na klatę albo wpuszczają jednym uchem a wypuszczają drugim [emoji14]

No że Ty z tych bezkonfliktowych to widać Kochana [emoji14]
Od tego właśnie jest takie forum żeby się wymieniać doświadczeniami:)

reklama
Tak ż innej beczki - jestem na pewnej grupie dot mieszkan na fcb (dekoracje itd) i laska zapytała kiedy się choinkę ubiera i są dziewczyny, u których drzewko stoi od kilku dni!
Jak to u Was wygląda, tak z ciekawości spytam :)

Do góry