reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam 4 :) ale ze mam rozmiar 6,5 to optycznie wydaje się szersza ;) 1650 zł nas wyszło po znizce :) próba 535. Też myśleliśmy że albo 16 albo 30 [emoji14] ale padło na 30 dzien przed Sylwestrem :) ja jestem kosmetyczką i przed świętami mam Sajgon więc ten30 to już na spokojniej trochę :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1512248887027.jpg

My mamy takie jedyne w swoim rodzaju robione na zanowienie. 7 mm

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Załączniki

• 1512248887027.jpg
    1512248887027.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 433
reklama
Tak ż innej beczki - jestem na pewnej grupie dot mieszkan na fcb (dekoracje itd) i laska zapytała kiedy się choinkę ubiera i są dziewczyny, u których drzewko stoi od kilku dni!
Jak to u Was wygląda, tak z ciekawości spytam :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja nawet nie zdążyłam o niej pomyśleć ale wczoraj klientka do mnie że jej stary przyniósł choinkę i wraca ode mnie i będą ją ubierać [emoji14]

No to my mega dużo przymierzaliśmy i padło na klasykę mimo wszystko [emoji14]

U nas też klasyka, obrączki moich rodziców i dziadków zawsze mi się podobaly, jakoś takie udziwnienia nie są w naszym stylu i alleluja że mamy ż mężem podobne zdanie.
No ale, na szczęście nie wszyscy jesteśmy tacy sami tylko różni, bo jak by było nudno w takim świecie;p
I choć nie jest ładne to, co ładne tylko to co się nam podoba [emoji14] to wg mnie tak jak u Was Kasiu klasyka wygrała [emoji7] piękna i ponadczasowa, jak to kiedyś ktoś mądry powiedział, zawsze i wszedzie obroni się sama :)

Tak ż innej beczki - jestem na pewnej grupie dot mieszkan na fcb (dekoracje itd) i laska zapytała kiedy się choinkę ubiera i są dziewczyny, u których drzewko stoi od kilku dni!
Jak to u Was wygląda, tak z ciekawości spytam :)

A my jutro będziemy ubierać, potem się pochwale :)
Ostatnio w radio słyszałam, ze im wcześniej ktoś ubiera choinkę tym jest ponoć szczęśliwszy :)

Kochana ja nawet nie zdążyłam o niej pomyśleć ale wczoraj klientka do mnie że jej stary przyniósł choinkę i wraca ode mnie i będą ją ubierać [emoji14]

Nooo ludzie już zaczynają!
Ja podziwiam tych co stroją w Wigilię, ja wtedy gotuje i przygotowuje kolację i nie mam na choinkę czasu, no i też żal by mi było tak późno ja ubierać:)
Więc u nas tak 2, 3 niedziela adwentu, żywa - do 1 lutego lub tak długo jak ustoi:p I zdobi a nie szpeci

A my jutro będziemy ubierać, potem się pochwale :)
Ostatnio w radio słyszałam, ze im wcześniej ktoś ubiera choinkę tym jest ponoć szczęśliwszy :)
No proszę! To chyba czas kupić choinkę! ;D pewnie gdybym miała dzieci to na Mikołaja bym już ubrała, ale tak to jeszcze poczekam chwilę:p dłużej wytrzyma [emoji16]

reklama
Do góry