reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Motoryzacja, mechanika pojazdowa oboje dlubiemy w samochodach on z zawodu mechanik ja hobbystycznie niespelniony mechanik, bo. Niestety matka moja nie pozwolila mo iść do samochodowki do technikum =D hahah

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Sa w zasadzie dwie odrebne historie... znamy sie od 2011roku byl stalym klientem pizzeri w ktorej pracowalam, i jak zamawial pizze do pracy to zawsze ni mroczal do sluchawki=) haaa... czasami sam odbierał, ale juz taki odwazny nie był=) widywalismy sie czesto jako klient obsluga bo sporo z kumplem pochłaniali. A potem jakos los chcial ze w 2014roku trafilismy na siebie na forum motoryzacyjnym i byl juz odwazniejszy, ale zabieral sie jak pies do jeża wiec go pogonilam, ale wrocil jak bumerang i tak zostal do dziś. =) ot taka nijaka historia, po drodze bylo kilka spotów motoryzacyjnych, niedomówień, ale jest teraz świetnie i nikt nam tego nie zabierze=P bede gryźć=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

Sa w zasadzie dwie odrebne historie... znamy sie od 2011roku byl stalym klientem pizzeri w ktorej pracowalam, i jak zamawial pizze do pracy to zawsze ni mroczal do sluchawki=) haaa... czasami sam odbierał, ale juz taki odwazny nie był=) widywalismy sie czesto jako klient obsluga bo sporo z kumplem pochłaniali. A potem jakos los chcial ze w 2014roku trafilismy na siebie na forum motoryzacyjnym i byl juz odwazniejszy, ale zabieral sie jak pies do jeża wiec go pogonilam, ale wrocil jak bumerang i tak zostal do dziś. =) ot taka nijaka historia, po drodze bylo kilka spotów motoryzacyjnych, niedomówień, ale jest teraz świetnie i nikt nam tego nie zabierze=P bede gryźć=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

To glutek wam się chyba szybko przytrafił, co?

A Ty jak to sie stało, ze jestes tam gdzie jesteś, i to z mężem Włochem =) jeśli chcesz opowiedziec oczywiście

qb3cj44j6cg72hqh.png

Wyjechałam z moim byłym, miał ciotkę tutaj gdzie teraz mieszkam. Byliśmy razem 4 lata, zostawilismy się (już nie będę wnikać dlaczego, bo już mi się nie chce tego rozpamiętywać). On wrócił do Polski (z naszymi a głównie moimi pieniędzmi) zostałam tutaj bez grosza i jakoś tak głupio mi było wracać po tylu latach znowu na garnuszek do mamy. Spięłam się więc, zakasałam rękawy, znalazłam prace, zostałam tutaj. Po drodze spotkałam mego księcia no i tak oto jesteśmy razem. I żyli długo i szczęśliwie mam nadzieje :)

reklama
No to kumam o co kaman.. bo moj były nie dosc ze mnie zostawil , bo okazalo sie ze jestem chora i "nie moge miec dzieci" to jeszcze tez jest mi winny kasę.... zaliczki za wesele do ktorego nie doszlo, za samochod ktory juz sprzedał, i odszkodowanie za to, że tyle lat musialam ogladac jego zdradziecka mordę nieswiadoma tego co mi szykuje =D haha.... dobrze ze Ci nasi ksieciunia sa... =) ide doń poudawac ze leżę=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry